Visar alla artiklar i Praktiska konspirationer > Kreugermordet

Nikola Majstrovic på bokmässan om Ivar Kreuger, den störste svensken i modern tid

2016-09-26 18:41

Nikola Majstrovic är världens ledande Ivar Kreuger forskare. Inget förlag vågade ge ut boken. Nikola Majstrovic var tvungen att förlägga själv, precis som med den senaste boken om att Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940.

Det var modigt av Vávra Suk att trots detta enorma tryck mot Nikola Majstrovic låta honom göra reklam för den brisanta Kreugerboken. Om sanningen om Kreugermordet skulle komma till den breda allmänhetens kännedom, skulle familjerna Wallenberg, Stenbeck och Bonnier förlora sin makt i Sverige genom expropriering och folkets vrede. Utan de extrema brott, som mord, bedrägeri, bokföringsbrott, lögn i tidningar m.m., skulle dessa familjer inte vara så förmögna idag. Det största problemet med dem är dock att de med hjälp av den stulna förmögenheten har tillskansat sig en hemlig makt bakom Sveriges kulisser, som sätter demokratin ur spel. Detta måste vi ändra på!

Folkets vrede skulle dessutom även rikta sig mot familjen Wallenberg, som konsekvent mörklagt Raoul Wallenbergs öde, som hänger tät ihop med Wallenbergarnas brottslighet gentemot Ivar Kreuger.

Kreuger-boken kan direkt beställas hos Nikola Majstrovic och kostar 200 kr + porto:

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Annat om den mörklagda Kreugersanningen på White TV:

Bästa Ivar Kreuger boken någonsin av Nikola Majstrovic;

Svenska Dagbladet ljuger om Ivar Kreuger, som vanligt;

SVT:s Wallenbergs del 1 ljuger om Kreugermordet, som vanligt;

Kreugermordet början till lösning av Raoul Wallenberg Gåtan;

DN ljuger som vanligt om Kreuger;

 

Bonnier ville sälja hela koncernen till Hitler 1940 och fly till USA

2016-09-21 22:12

källa; Torsten Kreuger, bror till av häradshövdingen Wallenberg mördade Ivar Kreuger, föll också offer för Bonniers kriminella agerande

Sveriges ledande Kreugerforskare Nikola Majstrovic har kommit ut med en ny bok: MAKTEN PRESSEN och DET FRIA ORDET. Kärnan i boken är striden mellan Bonnierfamiljen och Torsten Kreuger under 1950-talet om Kreugers avslöjanden, att Bonnier hösten 1940 ville sälja hela sin koncern till Hitler för 6 miljoner dollar och sedan fly till USA. Bonnier förnekade detta under användandet av kriminella metoder, men misslyckades i slutändan. Boken är ett mycket viktigt presshistoriskt dokument.

Varför hjälper medlemmar av Kreuger-familjen inte med att sprida sanningen om deras stora hjältar Ivar och Torsten??? Förmodligen är de under mind control. Att alla beter sig så omoraliska trots att de har pengar kan bara förklaras med detta lömska vapen.

Se även: Bästa Ivar Kreuger boken någonsin av Nikola Majstrovic

 

Svenska Dagbladet ljuger om Ivar Kreuger, som vanligt

2016-01-25 16:16

källaEwald Dahlskogs verk, en intarsia där Sverigekartan dominerar Europa, i ett bankvalv, som Ivar Kreuger planerade i Paris. Han skulle inspektera konstverket på morddagen

 

Svenska Dagbladet skrev igår under rubriken "Ivar Kreugers okända konstskatt "

"tog Kreuger sitt liv."

Detta är en fet lögn. Historien har bevisat många gånger om att Ivar Kreuger blev mördad den 12 mars 1932 i sin våning i Paris. De senaste och bästa bevisen har samlats av dagens ledande Kreuger forskare Nikola Majstrovic.

SvD fortsätter att ljuga: "Finansmannen Ivar Kreuger reste över världen för att finansiera sina drömmar och skapade en aldrig skådad boom på världens aktiemarknader."

Ivar Kreuger agerade inte av egoism utan för att förhindra det andra världskriget. Därför gav han lån till alla länder som behövde uppbyggnad efter första världskrigets hemska förstörelser. Men han villkorade alltid sina lån till fredliga projekt.

I motsats till Wall Street förslavade Kreuger aldrig de länder som lånade av honom och dessutom krävde han betydligt lägre ränta än ormarna från Wall Street.

SvD nämner inga av de indicier som tyder på att Wall Street kraschen den 24 oktober 1929 var iscensatt med flit av drakar som J. P. Morgan och andra, just för att knäcka Kreuger imperiet.

SvD ger Kreuger skulden att släkten av Sveriges ambassadör i Frankrike, Veronika Wand-Danielsson, förlorade allt genom Kreuger-kraschen. Men i själva verket var det mördarna häradshövdingen Marcus Wallenberg och storbankiren J. P. Morgan som var ansvariga för miljontals människors stora förluster. De konspirerade med advokaten Hugo Stenbecks (idag äger hans sondotter Stenbeck imperiet) och Price Waterhouses hjälp mot alla aktie- och debenturesägare genom att falskeligen påstå att Kreugerimperiet var på obestånd. Även det en fet lögn.

Genom den kunde de sedan roffa åt sig skörden av mordet och ryktesmordet på Ivar Kreuger, men de gav inget till Stalin, som lät utföra mordet genom KGB agenter på plats i Paris, vilket sedan ledde till Raoul Wallenberg skandalen.

Obs! Vimeo-filmerna nedan är saboterade, de går inte att förstora över hela skärmen. Gå då in på White TV:s Vimeo-kanal och klicka där på filmerna, då fungerar förstorningen.

Se även på White TV: Bästa Ivar Kreuger boken någonsin av Nikola Majstrovic

SVT:s Wallenbergs del 1 ljuger om Kreugermordet, som vanligt;

Kreugermordet början till lösning av Raoul Wallenberg Gåtan;

Nya skandaler om Kreugerkraschen och Kreugermordet from Henning Witte on Vimeo.

 

SVT:s Wallenbergs del 1 ljuger om Kreugermordet, som vanligt

2015-06-16 00:32

SVT:s del 1 av Wallenbergs innehöll mycket historieförfalskning när det gäller Ivar Kreuger. Han framställs lögnaktigt som lyxputte vilket han inte var.
Det sägs i programmet att Ivar Kreugers död är fortfarande omtvistat, trots att det finns klockrena mordbevis. Men dessa förtigs ständigt av SVT.
Att Jacob Wallenberg hjälpte Hitler med lån för att kunna bygga atombomber och bl. a. därför fick Hitlers högsta orden var programmet också tyst om.

 

SVT förfalskar historien om Kreugermordet from Henning Witte on Vimeo.

 

Nya skandaler om Kreugerkraschen och mordet

2014-12-30 21:01

källa: Apec förlag

Nikola Majstrovic har blivit världens ledande Ivar Kreuger forskare. Hans bakgrund på SVT förde honom till ämnet och han har sedan dess bedrivit ett enastående forskningsarbete, för en gångs skull ett ärligt, som bara går efter fakta, utan vinkling. Tidigare hade Lars-Jonas Ångström denna ledande position, men Nikolas strävan att samla material för en dokumentärfilm under många år lät honom ännu djupare dyka i ämnet Kreugerkraschen. Stort TACK Nikola för ett enastående arbete!

Se Nikola Majstrovics föreläsning om nya skandaler i samband med Kreugerkraschen och mordet på Ivar Kreuger här, som hållits den 22 maj 2014 i Stockholm.

Glöm inte att häradshövdingen Marcus Wallenberg var spindeln i nätet som mördade Ivar Kreuger!

Se även på White TV: Bästa Ivar Kreuger boken någonsin av Nikola Majstrovic;

Kreuger Kraschens Konspiration med Lars-Jonas Ångström;

80 År efter Kreugermordet;

Kreugermordet början till lösning av Raoul Wallenberg Gåtan;

Nya skandaler om Kreugerkraschen och Kreugermordet from Henning Witte on Vimeo.