Lita inte på Angelina Jolie

2013-05-15 17:56

Att Angelina Jolie gick ut i New York Times med informationen att hon hade tagit bort båda sina bröst i rädsla för bröst- och underlivscancer, har ingen undgått. Men om man känner till hennes stora politiska engagemang för FN och CFR samt hennes krigshets mot bl.a. Libyen och Syrien, bör man vara litet försiktigt med hennes budskap att apa efter henne. Hon är en tvättäkta illuminat. Som Alex Jones i filmen nedan riktigt säger, så har Angelina Jolie blod på sina händer. Han kallar henne även etablissemangets hora och vampire woman; en signal till insiders?

Hennes godkännande av icke rättfärdigade krig bevisar att hon kommer med råd som medför att många människor måste lida. Att hon inte är en trevlig och vänlig typ avslöjar också hennes osympatiska och kalla ögon. Att utse henne till snyggaste kvinna är definitivt inte berättigat.

Därför är det föga förvånande att hon driver miljontals kvinnor i fördärvet, ifall de skulle följa hennes lömska råd att ta bort bröst (mastektomi) när diagnosen bröstcancer ställs. Min mor fick en sådan diagnos. Läkarna ville skära bort den stora knölen. Jag och min far avrådde, då vi redan visste, att cancerbehandlingen är en stor skandal, en praktisk konspiration av Big Pharma. Mamma instämde.

När etablissemanget skickade förbi en annan läkare för att övertala henne att ändå låta operera sig för bröstcancer, ville mina föräldrar att jag skulle vara närvarande. Jag läste lusen av läkaren med alla fakta jag hade lärt mig om hur illa vår cancervård är och hur många framgångsrika alternativa metoder som finns. Till slut erkände läkaren och medgav, att hon inte heller skulle ha rått sin mor att operera sig, men att hon är tvungen av systemet att kräva det, för att inte riskera åtal och skadestånd. Så perverst har vår cancerbehandling blivit.

Källa

Om jag skulle få cancer, skulle jag för det första inte bli rädd! All cancer går att bota! Alexander Solsjenitsyn botade sin cancer enbart med tankekraft, se boken Cancerkliniken från 1968. Jag skulle börja med att ta Vitamin B17 (Laetrile/Amygdalin). Om det inte skulle hjälpa skulle jag ta germanium. Om det inte skulle funka bör MMS testas. Slutligen kan de som har tillgång till en homeopatisk läkare testa den metoden. Så gjorde min mor och knölen stannade av att växa, vållade inga bekymmer längre. I Tyskland förlorar läkarna inte sin legitimation som i Sverige, när de praktiserar homeopati. Så hårt förtryckt är Sverige!

Det principiella felet som cancerbehandlingen gör, är att den behandlar enbart symtomet och inte orsaken.

Vad har vi egentligen för bevis att Angelina Jolie talar sanning? Hon kanske enbart gjorde en skönhetsoperation? Varför sade hon inget före operationen, så att man hade kunnat följa med bättre?

Filmen nedan, om cancerkonspirationen, visar en jätteskandal i USA. Dr. Stanislaw Burzynski upptäckte att antineoplastons botar alla typer av cancer utan biverkningar. Efter att ha hjälpt tusentals människor och godkännande av sitt patent, ville kriminella FDA (amerikanska läkemedelsverket) knäcka honom med en rättegång på falska grunder. När de misslyckades, ansökte den amerikanska staten (största brottslingen i världen) om ett patent: också för antineoplastoner, samma som redan hade blivit skyddat av patentverket för Dr. Burzynski, och fick det, genom mygel. Ny förföljde USA den framgångsrike cancerdoktorn för patentintrång i sitt eget patent. Vilka svin! Och sådana ger Angelina Jolie sitt stöd.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.