Kastade Israel utarmat uranbomb på Syrien? Update13.5.

2013-05-11 08:18

Russia Today (RT) citerar en syrisk militärkälla, om att Israel använde utarmat uran i sin oprovocerade attack mot Syrien den 5 maj 2013. Jerusalem Post följer upp nyheten med titeln: "Israel used depleted uranium shells in Syria". White TV kunde dock inte hitta en annan källa än RT, som i sin tur stödjer sig på den syriska militären, som naturligtvis inte är neutral.

Att Israel tidigare har använt utarmat uran är känd. Uppenbart är också att Israel använde mycket speciella vapen, då explosionen lämnade spår som en jordbävning med 4,0 på Richterskalan och eldklotet ovanför marken liknade svampen från en atombomb.

Att farorna med utarmat uran systematiskt har mörklagts i en konspiration har White TV tidigare rapporterat. Konsekvenserna för oskyldiga människor är horribla och varar i evighet, då halveringstiden är 4,5 miljarder år:

Källa

Källa

Källa

Varför diskuteras misstankarna mot Israels krigsbrott inte? Kanske därför att Mossad styr merparten av västvärldens media?

Israels lögner om skälet för sin flygattack har fått bred spridning på nätet. Bombningen av syriska militära mål var väl koordinerat med rebellernas allt mer hopplösa kamp mot Syrien. Dessutom stödjer Israel dessa yrkeskriminella gäng/al-CIAda med ett fältsjukhus.

En sak står klar: skulle tredje världskriget bryta ut nu p.g.a. Syrienkonflikten, så bär Israel och USA huvudansvaret. Israel har tydligen inte lärt sig någonting ur historien.

Update 13 maj 2013:

Mer och mer talar för att Israel använde en okänd typ av atombomb och inte en vanlig bomb med utarmat uran. Efter dessa uppstår inte någon atomsvamp, som dock tydligt kunde särskiljas på videon nedan. Se närmare inslaget hos Bakom kulisserna, som har sammanställts av en expert.

Se även White TV:s andra inslag om utarmat uran här. Titta även på det judiska fredsuppropet, som förtvivlat försöker att stoppa Israels brott.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.