CIA, Rumsfeld och ABB hjälpte Nordkorea med atombomben

2013-04-12 21:15

Varför är det så tyst i mainstream media ang. frågan varifrån Nordkorea fått sina atombomber? Därför att CIA och MI6 ordnade det och de censurerar också alla viktiga media i västvärlden, typ SVT. Maj 2003 rapporterar Democracy Now: "A New Report Reveals Rumsfeld Was On Board of Zurich Firm Abb Which Sold North Korea Two Nuclear Reactors", se den första filmen nedan. Utan dessa atomkraftverk, som ABB med Rumsfeld i styrelsen och förmodligen som dörröppnare sålde till Nordkorea i början av 2000-talet, hade denna diktatur inte kunnat bygga sina atombomber.

En annan spindel i nätet för Nordkoreas atombomber är den svinrike fadern till den pakistanska atombomben Abdul Qadeer Khan. I BBC filmen längst ner läggs hela skulden på honom och det påstås att CIA arbetade slarvigt, så att de inte märkte något när han försåg diktaturer som Nordkorea och Libyen med atombomber. Detta är lika löjligt som påståendet, att CIA inte kände till i förväg att 9/11 skulle hända. BBC filmen är trots allt ganska bra och om man lärt sig att titta mellan bilderna så förstår man, att A Q Khan omöjligt kunde ha agerat utan CIA:s godkännande.

CIA agenterna Friedrich, Urs and Marco Tinner blev åtalade i Schweiz 2011 för att olagligen ha spridit atomteknologi i A Q Khans nätverk, men när de avslöjade, att CIA hade kontroll över det hela, påverkade USA det schweiziska försvarsdepartementet att förstöra alla bevis (NATO Stay Bind order?) och sanningen begravdes genom en obskyr deal mellan de tre åtalade och åklagaren.

Källa Delningen av Korea 1950 var USA:s vilja och ansvar. Utan det hade det inte funnits Nordkoreas hot

Som vanligt har alltså USA skapat och beväpnat sina fiender för att få svepskäl att attackera dem på vägen till världsdiktaturen New World Order. Man började finansiera och rusta Lenin och Stalin, Hitler, Mao, Saddam Hussein, Iran och slutar med Al CIAda, Libyen och Nordkorea. The axis of evil är inte Nordkorea, Irak och Iran utan Wall Street, Washington och London (Israel är enbart deras falska flagga).

Se som andra film James Corbetts utmärkta analys, som dock inte gick att inbädda, så klick på länken.

http://www.boilingfrogspost.com/tag/nuclear-black-market/
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.