Hundratals utvisade kriminella fick återvända till Tyskland, inga kontroller i Kabul alls

2021-09-04 20:46

Samma skandal i Tyskland! Tyska skräptidningen Bild:

Bundesregierung flog Kinderschänder nach Deutschland!

Über 200 Menschen ohne Papiere zu uns gereist ++ Innenminister Seehofer warnt vor Kriminellen und „schweren Kalibern“ ++ Sie können nicht mehr abgeschoben werden

Dömda pedofiler och andra grova brottslingar smugglade in sig hos de sista tyska flygplanen som skulle ta hem tyskar och deras medarbetare från Afghanistan. Av de ca 5 000 som flögs till Tyskland var 469 tyska medborgare och 168 lokalanställda i Afghanistan som direkt hjälpt den tyska ockupationsmakten (som inte hade någonting att göra där!).

257 kom utan några ID-handlingar alls, för att inte tala om Covid-tester. De var nämligen de starkaste som trängde sig fram på flygplatsen i Kabul, och inga som helst kontroller! Kvinnor och barn hade knappt någon chance, ett barn trampades ihjäl skrev Magda Gad tidigare i veckan.

I motsats till svenska gammelmedia och Arlanda-polisen hänger Bild i alla fall ut de grövsta brottslingar med namn och bild för att varna allmänheten. Som i Sverige vägrar Tyskland att sända dem tillbaka trots tidigare verkställda utvisningsbeslut och Talibanernas vädjan att skicka tillbaka folk.

Sardar Mohammed M., i Tyskland dömd pedofil

Se även på Samnytt:

Sverige evakuerade papperslösa afghaner

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.