Ali Najah Hasan Al-Adeli multikriminell son till Iraks fusk-försvarsminister

2020-07-30 00:44

Nordfront kom med ett scoop idag:

Medan utredningarna om bidragsbrott, folkbokföringsbrott och brott mot mänskligheten har lagts ned mot Iraks tidigare försvarsminister Najah al-Shammari dömdes hans grovt kriminella son senast i somras för att ha besökt Karolinska sjukhuset knivbeväpnad.

Nordfront kan nu också avslöja att hans son, Ali Najah Hasan Al-Adeli, är en tungt kriminellt belastad ung man boende i det invandrartäta Vårby i Stockholm. Hade hans far inte lyckats lura till sig uppehållstillstånd eller nekats svenskt medborgarskap i enlighet med svensk lagstiftning hade den kriminelle sonen med största sannolikhet bott i Bagdad istället.

Misshandlade, hotade och förnedrade svensk ex-flickvän
Men i mars 2019 dömdes Al-Adeli till tre månaders fängelse för flera brott mot samma svenska flicka som vid tiden var mellan 15 och 17 år. Han ska bland annat ha spottat på den svenska flickan, misshandlat henne, kallat henne för hora och andra okvädningsord samt hotat henne.

I ett stort antal SMS fick han dessutom den svenska flickan att frukta för sitt eget och sina familjemedlemmars liv. SMS:en innehöll budskap som ”jag kommer fucking slå sönder dig din jävla slyna vänta bara jag kommer nu”, ”aa det känns bra när jag kastar en molotov med bensin i din fucking lägenhet rak genom balkongen vänta du vill leka va jag skiter om jag sitter inne men du ska sova som en råtta på gattan”, ”softa jag ska grilla hela familjen” och ”om jag inte får tag i dig får tag i din familj så ditt hjärta brinner”.

Kriminellt låga straff som Stockholms domstolar utdömt! Dags att domarpacket ställs till svars för de enorma sämhällsskador de åstadkommer.

https://www.nordfront.se/mot-ali-i-varby-multikriminell-son-till-iraks-bidragstrixande-forsvarsminister.smr

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.