IVO:s Therése Breding Rovai + Marie-Louise Björklund har Corona-blod på sina händer

2020-05-19 20:52

En av Sveriges modigaste läkare, Dr. Mikael Nordfors, ska förlora sin läkarlegitimation genom ansvarslösa personer på IVO, trots att han har modet att nämna mediciner mot Corona 19, som mörkläggs av läkemedelsmaffian i Sverige och hela världen. Nordfors rekommenderar välbeprövade medel mot Corona, som används i många länder, men som tystas ner, för annars försvinner anledningen att massvaccinera jordens befolkning, med gifter och nanochips i sprutorna. Så ska alla ställas under mind control och AI.

Läs mer på Yrsa Häggsströms sida Bakom Kulisserna och följande protestskrivelse från vetenskapsjournalisten Ingemar Ljungqvist:

"Öppet brev till alla de media som hyllar press- och yttrandefrihet.

Kopia till IVO Göteborg. / Breding m fl.

Kopia Nordfors

 

Den 11 maj 2020 beslutade IVOs grupp i Göteborg att begära hos HSAN att Mikael Nordfors läkarlegitimation ska återkallas. De hade fått indikationer på att Nordfors på flera YouTube kanaler uttalat sig om Coronabehandling. De anger inte från vem de fått dessa tips. Praxis brukar vara att för att det ska överhuvudtaget ska leda till ett ärende att det är patienter som ligger bakom denna typer av anmälan.

I sin dokumentation skriver IVOs handläggare Therese Breding, Hovås, Marie-Louise Björklund, Göteborg, Malin Karnå, Göteborg och Marie-Lois Ivarsson, Hovås: " de uttalanden han gjort inte står i överensstämmelse med Vetenskap och Beprövad och Erfarenhet. IVO bedömer att Nordfors uttalanden är uppenbart olämpliga"

I de You-Tube framförande Nordfors gjort har jag i fyra fall granskat dessa. Där för han muntligt fram och ibland med referenser i diagramform, studier gjorda i USA, Shanghai, Tyskland med bla. hydoxyklorokin, Intravenös C-vitaminbehandling och ozonbehandling. m.m Alltså redovisar han klart och tydligt de förnäma resultat man där uppnått. Samtidigt är enligt min bedömning Mikael Nordfors uppenbart osvensk i sin argumenterande stil. Han visar känslor. De känslor som IVOs handläggare har, får utläsas mellan raderna. De andas rädsla , en rädsla för att inte uppfylla överhetens intresse att inteckna hela Covid historien för till deras förmån - inte patienternas. Också en rädsla för handläggarnas framtida karriärmöjligheter inom nämnda sfär inte ska äventyras.

Men allra viktigast. Här har en myndighet på det grövsta gjort ett övertramp där man med hot om att förstöra en läkares karriär enbart gått på hans uttalanden. Att Nordfors i sina anföranden också dömer ut myndigheters nära samspel med industrin som lett till att Sverige vad det gäller antalet döda per capita ligger i värstingguppen tycks inte bekymra deras handlande. Därmed ger de Nordfors helt rätt i hans analys av hur den svenska modellen fungerar som Nordfors själv jämför med barmhärtighetsdöd med morfinspruta.

Man försöker tysta en läkare för det han säger . Inte vad han gör. Därför borde IVOs agerande granskas av de som handhar frågor om yttande- och åsiktsfrihet.

Likadant så är Nordfors osvensk i sina anföranden. Han visar öppet empati för patienterna och är förbannad på de kollegor som sitter på toppen av läkarhierarkin. Ligger detta osvenska känslosvall till grund för IVOs handlande så borde också dessa byråkrater granskas utifrån diskriminering av andra kulturer.

Med andra ord; byråkraterna på IVO i Göteborg bryter alltså på det grövsta mot rätten till yttrande- och åsiktsfrihet. Eftersom de får kopia på detta brev så kan de omedelbart , efter genomläsning av argumentationen ovan be Nordfors om ursäkt och gärna en donation till honom för den skada de redan åstadkommit. Eller ännu bättre ; Gör som en del som nu kommenterar på Facebook i detta fall: Ansträng er så han blir Socialmnister elller GD för Socialstyrelsen eller Folkhälsomyndigheten. I såfall får dessa institutioner ett oerhört tillskott av kunskap, som de nu verkar sakna. Då vore saken ur världen. Om inte så kan vi se svensk sjukvård ytterligare gå in i en ond spiral där de mest pålästa, stridbara läkarna , som håller patienternas väl och ve i främsta rummet, tvingas sluta.

Eftersom jag är vetenskapsjournalist så vill jag också ha svar på följande fråga till IVOs handläggare: IVO är en del av en myndighet som regleras av lagstiftning. Men vad blir det objektiva resultatet av det handlande ni uppvisar dvs ett nedtystande av en läkare. Vad gynnar det mest: De patienter som råkar ut för en livshotande Coronainfektion eller den läkemdelsindustri som vill se sjukdomen som en högvinst för sitt påstådda vaccin?

Fråga 2. Den 23 /4 1984 utlovades på en stor presskonferens i USA att nu visste man orskaen till Aids -- Inom två år skulle vaccinet vara tillhanda. När kom det utlovade vaccinet?

Fråga 3. Vore det inte bättre att ni granskar de experter med legitimation som vill få oss att hoppas att ett fungerande vaccin ska fungera?

Fråga 4. Ni anför också att de metoder Nordfora uppger saknar godkännande vid diagnos. Skicka gärna det godkännande för morfindöd enligt VBE som gäller för Covid.! Den metod som används vid svåra fall

Fråga 5. IVO anförde: " de uttalanden han gjort inte står i överensstämmelse med Vetenskap och Beprövad och Erfarenhet. "Eftersom Nordfors mestadels anförd internationella postiva resultat så kna väl inte den svenska VBE-formeln gälla i Shanghai?

Fråga 6. IVO anförde också: "IVO bedömer att Nordfors uttalanden är uppenbart olämpliga" Ja, det kan jag hålla med om för vissa kategorier. Men är de olämpliga för patienten? Ett visst svar kan ni få genom att granska den kommentarstorm som kom in på en del framträdanden.

Uppsala den 17/5 Kwame Ingemar Ljungqvist , Dr Sc. (OUICM)"

P.S.: det gick inte att mejla till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Har hon redan fegat ur?

 

Andra Corona-skandaler på WTV

Regioner/landsting. mördar gamla genom morfin i stället för syre anser många;

Många alternativ/journalister och läkare har blod på sina händer, förtiger läkemedel mot Corona;

Hydrogen peroxide H2O2 is also supposed to fight Corona;

Kvacksalvaren Björn Olsen konspirerar mot kolloidalt silver, Akademiska sjukhuset bör avskeda honom;

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.