Nya indicier att barn räddas från underjordiska pedofil-baser från Ella Ster

2020-05-09 01:13

Det finns ännu så länge inga riktiga bevis att underjordiska barn har befriats i större antal från sina pedofila torterare. Men det kommer fler och fler indicier att så är fallet. Den holländska journalisten Ella Ster, som sedan länge är specialiserad på att avslöja pedofila nätverk, presenterar här sina trovärdiga indicier.

I ljudfilen nedan visas en US-karta med jordbävningar som korresponderar med Deep Underground Military Bases, Dumb, där många pedofiloffer göms för att utvinna adrenokrom och utföra satanistiska riter. Många av dessa baser ska ha sprängts av US-militär i samarbete med positiva utomjordiska krafter. Seismografer visar dessa sprängningar, som särskiljer sig från vanliga jordbävningar genom att det största utslaget är i början av seismografens kurva.

Jag har då googlat efter orden dumb och earthquake och fann inget. Men när jag matade in samma sökord i Duck Duck Go, då hittade jag källor. Detta är ett mycket bra bevis att den visade kartan är äkta. Google har som vanligt blod på sina händer när de censurerar så viktig information, som avslöjar USA:s pedofila nätverk.

Det som ökar Ella Sters trovärdighet är att hon refererar till Simon Parkes och mind control. Dessa ord undviks av Deep States fake News spridare.

35,927 Children Rescued From Giant, Thermonuclear Blasted Underground Facility

Kommentar till WTV:

det finns inga militära eller ledare som organiserar befrielse av barn från underjorden i USA - Q-ANON är sionist agenter som vill överta fria-krafter och kapa ledning över fria nyheter- deras bilder är från Hollywood filmer från 2009 och allmänna militära bilder som säger ingenting... på deras överdrifter man avslöjade dessa lögnare. Benjamin Fulford är narkoman och övertagen av Kinesisk-Rysk-sionist maffia(det finns många kines-judar och japan-judar sedan urminnes tid och kapningar). Dessa desinformatörer tar uppmärksamhet från dagens förslavning och underhåller massor -ger falska förhoppningar. Samtidigt bränder skogar globalt och sprängdes underjordiska gångar (som fanns i massor från tidigare civilisationer) - med enda mål för att när NWO påbörjar masslakt av befolkningen då ingen skulle kunna gömma sig i skogar eller under mark ytan i de gamla gångarna. Desinformatörer-sionister sprider sagor som många naiva journalister nappar på!!!!- människor vill tro i goda saker men verkligheten är hemskare än hemsk- Det finns inga befriande styrkor - vi måste rädda oss själva och ingen hjälper oss från stridande NWO klaner. Judisk Amerikanska klaner och Khazariska klaner strider över slutliga globala maktövertagande. Habad rörelsen är global -ultra militant sionist rörelsen. Jared Kushner som är rådgivare åt Trump (Tramp's dotter är gift med Kushner och genomgått gijur till judisk tro. Trump i hemlighet genomgått samma gijur ngra år sedan). I dagens lege Trump är bättre än öppet satanister och mördare men i längden man vet ej hur han blir påverkad.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.