Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen

2020-02-08 08:49

Partiledaren för Alternativ för Sverige (AfS) har inte lyckats med att föra partiet till Riksdagen eller EU-parlamentet. Det är mycket begärt av ett parti som startade 2018 och har hela etablissemanget emot sig. Men många potentiella väljare kräver av ett modernt parti att de också bekämpar Sveriges mest osynliga fiende, privatbankerna och Wallenbergsfären.

Privatbankernas olagliga makt att producera digitala pengar, nästan 98 % av Sveriges penningmängd, har satt demokratin ur spel. Den som har monopol på penningproduktionen har makten. Om inte bankerna hade kapat demokratin hade massinvandringen inte kunnat ske, i synnerhet inte migrationstsunamin 2015, där bankernas underrättelsetjänsterna Mossad (Rothschild) och CIA (Rockefeller) med deras marionett George Soros har den ledande konspirativa rollen.

Så bankreformfrågan är viktigare än migrationsfrågan för så länge bankmaffian har makten kan vi glömma återvandring. Detta har den politiska broilern Gustav Kasselstrand inte förstått, då hans nationalekonomiska utbildning har givit honom en total hjärntvätt på detta extremt viktiga område.

Lennart Matikainen, källa: https://katerinamagasin.se/sa-forstorde-vanstern-den-viktiga-fragan-om-sexuella-overgrepp/

Lennart Matikainen däremot har livserfarenhet och en mera opåverkad syn på bankernas olagliga pyramidspel, vårt penningsystem. Lennart syns mycket och positivt i alternativa media, medans GK har nästan blivit osynlig efter EU-valet. Lennart är den bästa kraften AfS har för tillfället. Han omger sig inte heller bara med oerfarna ungdomar utan alla åldersgrupper.

Dags att Populisterna och AfS slår ihop sina kloka påsar. Nyval kommer kanske snabbare än vad småpartierna har råd med.

Tack till Mikael Hagenbo och hans underbara hustru för den fina gästfriheten och stimulerande diskussioner.

Här en länk med bevis att MI6 och CIA gav uppdrag till Palmemordet:

Filter, GW, Expressen, AB, SVT, SR sprider fake news om Palmemordet, CIA/MI6 gjorde det;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.