Flera åklagare i Stockholm hjälper misstänkt pedofil i Anna-fallet

2019-05-14 18:15

källa: http://www.agnetabravelius.se/annas-fjarde-dag-i-tingsratten/

Idag var en viktig rättegångsdag i åtalet mot Anna (pseudonym) som WTV tidigare hade ett inslag om med  fd polisen och spårläsaren Conny Andersson. WTV:s reporter Henning Witte var också på plats och kunde då se vilka de inblandade är och framförallt lyssna till vittnesmålet av två läkare som kunde intyga att Annas 8-åriga son hade skador på könsorganet och blåmärken på kroppen. Dessa synliga bevis samt pojkens vittnesmål och försämrade beteende ledde till att läkarna gjorde en orosanmälan till socialtjänsten i Uppsala och sedan Stockholm/Östermalm mot fadern vilket ledde så småningom till att soc gav vårdnaden helt till pappan, att alla utredningar mot honom lades ner av åklagare, poliser och soc-folk och att mamman Anna gick och gömde sig med pojken för att skydda honom från detta misstänkta pedofila nätverk, i synnerhet fadern.

Hon haffades dock av sex poliser (där finns det plötsligt resurser) och en omdömeslös domare som häktade henne under fulla restriktioner med resultatet att hon och hennes viktiga vittne, en psykoterapeut, sitter nu åtalade för grov egenmäktighet med barn, samt förtal, som inte avhandlades idag. Alla andra går inte bara fria utan sitter delvis även som målsägare på åklagarens bänk och kritiserar Anna hårt, även advokaten som ska ta tillvara pojkens intressen. Han hade sagt hela tiden att han inte vill vara hos fadern utan sin mor. Han fick inte ens ringa henne under de två månader hon satt i häktet.

Jag, Henning Witte, som inte kände någon i rättssalen (Conny kom litet senare), trodde att pojkens advokat var pappans och ställde henne till svars om detta. Sedan frågade jag pappans advokat, också en kvinna, vad hennes huvudman säger om pedofilanklagelserna. Hon svarade kort att han förnekar allt, men ville inte ge några konkreta argument varför. På min fråga hur fadern ställer sig till sonens anklagelser, som finns inspelad på band, ville hon inte heller ge ett svar. Detta ökar misstanken mot fadern. Hade min son anklagat mig för pedofilt beteende, hade jag haft väldigt klara argument varför detta inte stämmer och meddelat detta till alla som frågar.

Vidrigt var också att se att matsalen i Stockholms tingsrätt var fullt med figurer som liknar demoner, se filmen. Så lämpligt för en domstol ...

Agneta Bravélius och några andra journalister (bl a SVT) följde också rättegången. Agneta ger en mera detaljerad beskrivning här.

Första inslaget om Anna-fallet på WTV:

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

och: Agneta Bravelius blogg om de extrema missförhållanden i vårdnadstvister och barnstölder;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.