Sverige klarar inte av att ta hand om ISIS-barn och kvinnor

2019-04-23 20:28

Så länge ISIS-barn och -kvinnor härjade fritt i i Syrien, Irak och andra länder var det knäpptyst från fulmedia i Sverige om deras öden och gärningar. Lika mycket som att det aldrig nämndes att USA:s, Israels, Englands och Frankrikes politik har förstört dessa länder så ohyggligt, att de ger grogrund för extremism i form av ISIS och andra.

Men nu, när dessa hemska ISIS-människor har förlorat kampen om Syrien och Irak tack vare Putins Ryssland, visar gammelmedia sitt fula tryne igen och propagerar att dessa barn och fruar från världens vidrigaste mördargäng ska komma "hem" till Sverige. Samma krafter som påduvlar Sverige den kriminella invandringspolitiken vars syfte är att förinta Sverige.

Det påstås att barn inte väljer sina föräldrar. Detta är lögn. Barnens själar frågar först föräldrarnas själar om det är ok att inkarnera hos dessa föräldrar. Det är alltså för det mesta bara extremt ruttna själar som väljer ISIS-föräldrar. Därför är det extra lätt att lära ut till sådana själar att halshugga och tortera andra människor. En vanlig själ skulle aldrig gå med på sådant.

Samma sak gäller ISIS-kvinnornas själar.

Ett visst undantag kan överstyrningar med mind control innebära, men detta gäller inte för barnens val av föräldrar.

Global Politics hade intressanta inslag om ISIS-barnens och -kvinnornas ondska. Där hittade jag filmerna:

Se även detta på WTV om de negativa reptiloidsjälarna i ISIS-familjerna:

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.