Avrättades George HW Busch + John McCain? Kuvert på begravningen med detta innehåll?

2019-01-04 00:00

källa: https://www.youtube.com/watch?v=Yy_OTfIe3tI

Yrsa Häggström med Bakom Kulisserna var först i Sverige att påstå:

John McCain och”pappa Bush” avrättades! och de kommer att bli fler…

WTV undersökte frågan och vågar inte att komma med samma påstående, då det saknas bevis och Yrsa kan bara hänvisa till en källa, David Zublick, som är ganska okänd. Ang. George HW Bush verkar Zublick vara den enda källan, för John McCain finns flera.

David Zublick framstår dessutom som oseriös, då han påstår att han funnit en notisbok med MK-Ultra handlingar och annat som ska bli bevismaterial i de hemliga militärrättegångarna. Han har dock inga bevis för detta samband. Han gör i denna långdragna video ett frånstötande försök att sälja denna notisbok på tre olika sätt. Seriösa forskare hade delat med sig innehållet utan att kräva pengar, om nu källan är så viktig. Dessutom kryllar hans försäljningsvideo av reklam. Ju mer reklam en video har, desto mera oseriös är upphovsmannen.

Det är alltså fullt möjligt att Yrsas rubrik är fake news, som t.ex. skulle kunna ha spridits av CIA precis som den platta-jorden-teorin (flat earth = fake news), för att förvirra och förlöjliga alternativmedia. Både McCain och Bush pappa var mycket sjuka och gamla. Varför skulle just de två ha råkat ut för en hemlig militärdomstol som dömde dem till en hemlig avrättning men ingen får veta något och båda får en statsbegraving som heter duga?

Det som gör att WTV ändå också går ut med frågan, dock under förbehållet att inget är bekräftat, är de konstiga kuvert, som delades ut till de allra mäktigaste under George HW Bush's begravning och som vållade extremt bestörta miner och reaktioner hos dem. Fria Sidor var först i Sverige med att fokusera på dessa hemlighetsfulla och extremt ovanliga kuvert under Bush-begravningen. Fria Sidor kan dock inte ge ens ett förslag på vad som skulle kunna ha stått i dessa kuvert.

Även Simon Parkes tar upp dessa konstiga kuvert i sin senaste podd, den första för 2019. Men Simon ger inte heller förslag om innehållet. Det faktum att han över huvud taget sätter fokus på Bush-kuverten visar dock att någonting mycket allvarligt och chockerande har meddelats alla f.d. presidenter, deras makar samt några andra av de allra mäktigaste i USA. Konstigt nog har paret Trump inte fått dessa kuvert, vilket skulle kunna indikera att han och den Trump-stöttande amerikanska militären ligger bakom kuvertutdelningen. Enligt ryktet skall Trump och militären också ligga bakom de hemliga militärrättegångarna samt avrättningarna mot Busch pappa och McCain. Titta på filmerna och döm själva!

Se även på WTV i detta sammanhang:

Christine Blasey Ford är CIA-asset som anklagar domaren Brett Kavanaugh;

Hillary Clinton närmare fängelset: Mystery DOJ 757 to Little Rock;

Över 2 300 pedofiler arresterad i Operation “Broken Heart” i USA och alla tiger, men inte Red Ice;

Hillary Clinton och andra satanister snart arresterad i USA? Update with Simon Parkes new own podcast;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.