Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal

2018-12-05 22:05

Foto Nya Tider; Mikael Eriksson, ordförande i partiet Populisterna, höll ett mycket beaktat tal på Mynttorget som kan  laddas ned här

Här kommer del 2 av alla övriga tal från den 2 december 2018 på Mynttorget, där det hölls en manifestation mot FN:s migrations- och flyktingavtal, (Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” (Globalt ramverk för säker, ordnad och reguljär migration = fri invandring åt alla). Nya Tiders, SwebbTV:s och WTV:s YT-filmer har spridit sig viralt på Nätet. Då måste etablissemanget reagera, med så mycket eko och folkvrede hade de inte räknat.

Seriösa journalister hade då publicerat den 2 december på kvällen om de inte själv varit närvarande, senast måndagsmorgon den 3 december. Men nej, en av de fega fuljournalisterna känner sig hågat att publicera först onsdag eftermiddag kl. 15:36. Man hade väl hoppats att sopa folkets vrede under mattan, men nu gick det inte längre, i synnerhet med nya folkliga protester på horisonten. Vilka färska rapporteringar de har ....

Som vanligt så brunsmetar man alla deltagare med Katerina Janouch som galjonsfigur. Hon skrev en mycket bra och vass kritik mot gammelmedias maktmissbruk och folkförtryck. Ordet högerextrema och nazister har fått en så extrem förvridning att alla som smutskastas på detta vis skall känna sig hedrade. När man gör en bra insats för samhället och blir obekväm för dess dolda makthavare, då blir man brunsmetat. Så skönt!

Fuljournalisten nämner alla partier som hade beröring med demonstrationen den 2 dec 2018: AfS, NyD och MED, men nämner inte det partiet som organiserade det mesta av protesten och som hade ställt två talare och hela tekniken: Populisterna.

Gör som i Frankrike: kom till Mynttorget den 8 dec kl.16:00 och dagen därpå den 2 advent 2018 kl. 15.15 ! Då fortsätter protesterna.

Del 1 av talen kan ses här på WTV:

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.