USA och Israel stödjer ISIS-terroristerna i syriska Idlib då de är deras killar

2018-09-18 19:22

WTV tittare vet redan att ISIS är en produkt av israelsika och amerikanska underrättelsetjänster. Obama och Trump har försökt att kämpa emot detta men är tyvärr ganska maktlösa. Obama sände Brett McGurk till Mellanöstern för att skapa fred. Trump behöll honom av samma skäl. Då Brett McGurk gör raka motsatsen vad de mörka bakgrundskrafterna vill, har ingen hört talas om honom. Bara WTV har haft fokus på Brett McGurk tidigare.

Men framförallt tack vare Putin och Assad så kunde de fruktansvärda ISIS-terroristerna besegras i Syrien. 96% av Syrien är helt fri nu från islamistpatrasket, Resten har fösts ihop i Idlib. Där försöker Putin och Assad att avväpna dem och att de deltar i det av Ryssland organiserade försoningsprogrammet. Men bakgrundskrafterna i USA och den israeliska regeringen gör allt för att stödja sina terrorister, halshuggarna från ISIS.

De av väst så hyllade Vita hjälmarna är en del av ISIS. Nu strömmar massor av världens vidrigaste terroristerna in i Europa och naturligtvis främst till Tyskland och Sverige, vars gränskontroller är så undermåliga, att t.o.m. EU:s Schengen-kommission har gett Sverige hårresande kritik. Naturligtvis höll sossarna denna rapport hemlig inför valet.

Och svensk fulmedia hjälper ISIS-terroristerna att gå Mossads och CIA:s ärende, vilket bl. a. är att hålla tyst om att de skapade ISIS. Hade gammelmedia rapporterat om de talrika bevis att USA och Israel ligger bakom ISIS, hade många människoliv kunnat räddas och extremt mycket lidande kunnat förhindras! Hela migrationstsunamin hade uteblivit.

Att Israels F-16 plan, som attackerade Syrien utan stöd i folkrätten, gömde sig bakom det ryska spaningsplanet IL-20 för att missleda det syriska luftförsvaret är ytterligare ett bevis att Israel gör allt för att ISIS-terroristerna skall vara kvar i Syrien. Israel var skyldig att underrätta Ryssland om attacken mot Syrien i förväg, men gjorde detta bara en minut före krigsprovokationen.

En vacker dag kommer rasiststaten Israel att betala dyrt för alla sina illgärningar. Dags att bojkotta mellot i Israel 2019:

Upprop – Artister och Sveriges television: Bojkotta Eurovisionsfinalen i Israel 2019!

 

Annat om den västliga terrorism på WTV:

USA planerar ny giftgasattack i Syrien med Vita hjälmarna;

Israel hjälper ISIS igen genom att bomba Syrien för sjätte gången;

USA/CIA fortsätter att beväpna ISIS/Al Nusra + bryter syrisk vapenvila;

Missa inte den tredje filmen om White Helmets från James Corbett!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.