Sossarna saboterar för AfS, stort möte Stockholm Kungsan kl 12:00 på fredag, kämpa för demokratin!

2018-09-03 22:37

källa; AfS ledaren Gustav Kasselstrand driver en lysande valrörelse och fick gratis reklam av sossarna idag

Uppstickarpartiet Alternativ för Sverige (AfS) hade bokat Kungsträdgården i Stockholm den 7 och 8 september 2018 för att ge valrörelsen en sista kick. Men sossarna i Stockholms stad med demokratifienden Karin Wanngård (S) i spetsen drog tillbaka tillståndet i sista minut. S är livrädda för alla partier som vill driva en nödvändig migrationspolitik, d.v.s. radikal återvandring.

"Politikerna i Stockholms stad har idag beslutat att avboka Alternativ för Sveriges valfinal i Kungsträdgården på fredag. AFS meddelar dock att man ändå kommer gå dit, samtidigt som man uppmanar alla sympatisörer att följa med.
– Vi kommer inte acceptera beslutet, säger partiledaren Gustav Kasselstrand till Fria Tider.

I samband med AFS torgmöte i Malmö på söndagen anmäldes partiets Jeff Ahl för hets mot folkgrupp sedan han använt uttrycket "Sverige åt svenskarna".

Det är nu detta som Stockholms stad använder som förevändning för att avboka partiets valfinal i Kungsträdgården på fredag.     .......

När Fria Tider ringer upp AFS partiledare Gustav Kasselstrand säger han att Stockholms stads beslut inte kommer åtlydas.

– Det är skandal. Vi kommer inte acceptera beslutet. Vi uppmanar alla att komma till Kungsan på fredag.

Polisanmälan mot Jeff Ahl kallar han för "trams" och påpekar att det är polisen själva som tagit upp anmälan. Man kan bli anmäld för hets mot folkgrupp för i princip vad som helst idag, menar Kasselstrand.

– Vi vill ha ett demokratiskt möte och vi har fått tillstånd för detta enligt ordningslagen. Men det kan Stockholms stad tydligen inte acceptera, så det är uppenbart att det är de som inte stödjer demokratin. Det är bara svepskäl, de är livrädda för att vi ska hålla torgmöte.

– Se till att komma till Kungsträdgården, fortsätter han. Visa ert stöd för Alternativ för Sverige och yttrandefriheten. Nu är det krig mot det politiska etablissemanget, säger han till Fria Tider.

Enligt AFS vice ordförande William Hahne har partiet lagt ut stora pengar på den planerade valfinalen." rapporterar ofria Fria Tider utan att nämna klockslaget.

William Hahne twittrar:

"Fy fan vad vi ska stämma skiten ur Stockholms stad! Mer uppenbart avtalsbrott finns inte!"

Alla som vill befria Sverige och dess demokrati skall komma till Kungsan i Stockholm den 7 september 2018 kl. 12:00

Filmerna hittades på Samnytt:

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.