Dra in IS-återvändarnas medborgarskap och låt dem dömas i arabländerna, grönt ljus från Europadomstolen

2017-03-26 22:21

Ofria Fria Tider hade den 23 mars 2017 ett mycket viktigt och välskrivet inslag:

Låt proffsen ta hand om IS-krigarna

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke vill "slussa" in IS-veteraner i det svenska samhället. Men tack vare en färsk dom från Europadomstolen finns numera ett bättre alternativ: Att dra in jihadisternas medborgarskap och utlämna dem till myndigheterna i arabvärlden."

Inslaget börjar med en bra tillbakablick på fulmedias lögn och hjälp till ISIS samt att Regeringen Reinfeldt gav dem 110 miljoner skattekronor.

"Samtidigt har svenska bidragspengar fortsatt att betalas ut till jihadister som reser från Sverige för att ansluta sig till IS. Den ökände svenske IS-terroristen Michael Skråmo är en av dem som fått tiotusentals kronor i bidrag inbetalt på sitt bankkonto samtidigt som han slagits för IS, något som rapporterades om först i november ifjol.

Sverige är dessutom det land i västvärlden som, näst efter Belgien, exporterat flest jihadister till Syrien och Irak per capita, något Fria Tider uppmärksammade för ett år sedan."

"..... ett steg i rätt riktning vore att omgående deportera återvändande IS-krigare för utredning hos irakiska, syriska och kurdiska myndigheter. Huruvida de arabiska myndigheternas handläggnings­rutiner går ut på att ge dem livstids fängelse eller gratis körkort är jihadisternas problem, inte Sveriges."

Jihadisterna längtar ju till jungfrurna i himlen, så dödsstraff verkar bara vara en välsignelse för dem.

Domen är naturligtvis också relevant för jihadisterna i den till Sverige hemligt insmugglade ISIS-armén. Inte hört talas om denna lilla armé? Så klart inte, då gammelmedia och Säpo gör allt för att mörklägga ämnet.

Läs även:

UK can strip terror suspects of citizenship, European judges rule

Varningar om insmugglade jihadister på WTV:

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.