Hat-Expressens Thomas Mattsson och Diamant Salihu för fega att besvara kritik från Bechir Rabani

2017-03-14 21:14

källa; bok från 2006 som kritiserar fulmedia

Stort TACK till alternativjournalisten Bechir Rabani att han vågade ställa Hat-Expressens brottsliga ikoner Thomas Mattsson och Diamant Salihu till svars för deras hatspridande mot ärliga alternativjournaliser.

Avpixlat skriver. "Expressens samarbete med våldsbejakande vänsterextremister för att upprätta ett åsiktsregister över tusentals svenskar var bara början. Sedan följde hembesök och uthängning med namn och bild av icke-offentliga personer – att ha “fel åsikt” är tillräckligt enligt Mattsson som samtidigt skyddar samma uppgifter på våldtäktsmän och mördare.

I slutet av videon tar Rabani upp många tänkvärda poänger – det är de skötsamma mot de som inte sköter sig och vänsterns monumentala hyckleri håller på att begrava dem själva."

Det är lögnblaskorna som Bonnier-Expressen och -DN som drar ner Sveriges anseende utomlands. Avpixlat citerar idag från ett för Sverige förödande inslag från danska Jyllands-Posten:

"

Sett utifrån är det fortfarande den bristande viljan att öppet och ärligt diskutera den statligt auktoriserade mångkulturella idyllen som är mest oroande för Sveriges grannar. /…/ När polischefen Peter Springare nyligen sade som det var – att det finns en tydlig överrepresentation av arabiska och afrikanska namn i brottsstatistiken – var det han, som budbärare, som blev attackerad. Politiker och medier gav sig på honom, istället för att titta närmare på vad han egentligen sa.

JP:s ledartext utmynnar i följande yttersta skarpa kritik av Sveriges mainstream-medier och politiska etablissemang (i översättning):

Den förljugenhet som präglar den svenska debatten är i längden omöjlig att upprätthålla. Diskrepansen mellan den officiella, idylliserande bilden av det svenska folkhemmet och det bistra verkligheten, som alla kan se, har helt enkelt blivit alltför stor. /…/ Sverige har blivit själva beviset på att den gamla diskussionen sedan länge är avgjord: Jo, antalet invandrare från utomvästliga länder betyder kolossalt mycket. Det handlar inte bara om god vilja och tillräcklig integration.

Mediernas misslyckande är i högsta grad påtagligt. Flertalet medier har lierat sig med det politiska etablissemanget. De vänder undan blicken och bortförklarar, i vad som uppfattas vara ett högre syfte. När krutröken över gatorna lagt sig står svenska medier inför en plågsam självrannsakan."

Läs även på ofria Fria Tider:

"Jävla invandrare – you will burn!": Nu döms Expressens Eric Erfors till fängelse för rasistattack

Annan Expressen-kritik på WTV:

Hat-Expressen fara för kvinnor och barn, bojkotta Expressens annonsörer!

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.