Sex krävs för karriär i Hollywood

2016-12-25 17:36

Jag har bara litet erfarenhet ifrån Hollywood genom vår Estonia-film Baltic storm. Mitt alter ego, den svenske advokaten, spelades av Jürgen Prochnow, en av Tysklands mest kända skådisar (filmen Das Boot gjorde honom världsberömd)  och en av få tyskar som lyckats göra karriär i Hollywood. Då han är tysk, ger de rasistiska makthavarna i Hollywood Prochnow enbart negativa roller.

Vi hade först en regissör från Kanada, som icke var jude. Vi fick inte ihop finansieringen då. Många rådde oss då att ta en person med judisk bakgrund, då skulle det gå lättare. Så gjorde vi och valet föll på Reuben Leder, bror till Mimi Leder (Deep Impact). Då plötsligt fick vi ihop finansieringen genom osynliga händer. Reuben Leder blev ett mycket lyckat val, han hade själv genomskådat många av de stora konspirationerna (Kennedy t.ex.) och hjälpte oss på alla håll, även där det inte ingick i hans uppdrag.

Den tredje Hollywoodstjärnan i Baltic Storm blev Donald Sutherland. Han spelade boven från Pentagon, som organiserade vapensmugglingen och mörkläggningen. Han hjälpte oss också mycket, bl. a. genom att minska hans arvode och lyx på setet.

källa: https://www.thehollywoodgossip.com/2014/07/7-stars-who-slept-their-way-to-the-top-which-celebs-exchanged-se/

Från dessa kontakter, i synnerhet Jürgen Prochnows sambo Birgit Stein, fick vi veta, att för nästan alla kvinnor och många män var sex den enda vägen att få börja en karriär i Hollywood. Då många mäktiga beslutsfattare nuförtiden är böga, måste många män gå samma väg ......

Hollywood är de dolda makthavarnas propagandainstrument för världen, med andra ord djävligt nära djävulen. Det är därför allt är så rutten i Hollywood, inte minst med mind control och pedofili.

Se även på WTV:

Baltic Storm kan ses gratis under den här länken: http://veehd.com/video/4585229_Baltic-storm-2003

Estonia filmen Baltic Storm utsatt för svensk konspiration;

Barnsex, barntortyr och äta barn har alltid varit den hemliga elitens supernöje;

Demoner och satanism styr underhållningsbranschen;

Mind Controlled Marilyn Monroe mördades för 50 år sedan;

Michael Jackson Mind Controlled;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.