NEJ till NATO och Värdlandsavtalet på Mynttorget 22/3 2016

2016-03-22 15:42

Protest mot Sveriges närmande till terrororganisationen NATO på Mynttorget den 22 mars 2016, foto Henning Witte

Idag genomfördes en manifestation mot Sveriges deltagande i NATO och Värdlandsavtalet. White TV fick veta om det tack vare jinge.se

"Bakgrund

En opinionsundersökning av SIFO, beställd av Aktionsgruppen Nej till NATO som genomfördes mellan den 15-19 februari visar en bred majoritet av de tillfrågade avvisar värdlandsavtalet efter information om vad det innebär i form av närvaro av NATO trupper på svenskt territorium, eventuellt med kärnvapen, och hot mot vår alliansfrihet. Av de tillfrågade var 56 procent negativa till konsekvenserna av värdlandsavtalet, 26 procent accepterade det och 16 procent var osäkra. Efter uppvägning anges att 1000 personer besvarat intervjun.
http://www.nejtillnato.se/sifo-undersokning/
* Det finnas klara könsskillnader, då avtalet accepterades av 39 % av männen och endast 13 % av kvinnorna.
* Bland männen var andelen positiva högst i åldern 15-29 år (46 %), medan den bland kvinnor var lägst (3 %) i denna ålder. Antalet individer i olika åldersgrupper bland könen är ganska litet.
* Bland de röd-gröna väljarna säger 70 procent nej till värdlandsavtalet medan 14 procent är positiva.
* Av de borgerliga väljarna säger 45 procent nej till värdlandsavtal medan 39 procent är positiva.
"  läs mer på jinge.se

Foto Henning Witte

Jämfört med deltagarantalet under demonstrationerna mot USA:s Vietnamkrig på 70-talet var det knappt någon som kom, och mest äldre, som var tongivande på 70-talet. Detta är märkligt!

Ännu märkligare var att ingen från gammelmedia var där. Inte en kotte! Sveriges NATO-medlemskap är ju en klassisk vänsterfråga och då kommer ingen från dessa vänsterjournalister. Gåtans lösning är naturligtvis mind control. De fjärrstyrs, deras tankar överstyrs. Den som kontrollerar mind control teknologin vill att Sverige går med i NATO. På 1970-talet fanns inte teknologin att fjärrstyra stora grupper av människor, bara individer. Därför fanns många deltagare då, men inte nu. Sorgligt ...

Uppropet mot Sveriges Värdlandsavtal med NATO kan skrivas på här genom att klicka på denna länk.

Annan NATO-alarm på White TV:

Manifestation för att stoppa Arctic Challenge Exercise 2015 världens största militära flygövning;

Stoppa ACE Arctic Challenge Exercise 2015 NU !

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.