Hemlig organisation bakom migrantdöden mellan Idomeni och Makedonien

2016-03-19 04:46

White TV hade hoppats att den stora migrationsskandalen på gränsen mellan grekiska Idomeni-lägret och Makedonien skulle åtminstone tas upp av ofria Fria Tider eller Avpixlat, då de har ca. 10 gånger fler läsare än White TV. Men inget där. Som vanligt tiger dessa källor om de hemliga krafterna som orsakar migranteländet, då de själva styrs av dem.

Måndagen den 14 mars 2016 drunknade tre illegala migranter i gränsfloden mellan Grekland och Makedonen. TT skrev en kort notis: "Två män och en kvinna - troligen flyktingar eller migranter - hittades på måndagen drunknade i floden Suva Reka, på gränsen mellan Grekland och Makedonien.

– Det ser ut som att de drunknade när de försökte ta sig in i Makedonien illegalt, säger en talesperson för regeringen."

Det som förtegs i fulmedia var, att det hela hade organiserats av en hemlig grupp, förmodligen tyskar, i en psykologisk krigförings aktion mot Europa, att allmänheten skall tycka synd om migranter och öppna sina hjärtan och gränser, rapporterade den tyska Internetportalen Das Erwachen der Valkyrjar. Både den grekiska och den makedonska regeringen blev mycket irriterade över det illegala agerandet och Greklands talesperson Giorgos Kyritsis visade upp ett flygblad på arabiska med falska uppgifter, hur lätt det skulle vara att korsa gränsen mellan Grekland och Makedonien illegalt via en liten gränsflod och att staketet skulle sluta där. Flygbladet var undertecknad med "Kommando Norbert Blüm". Han var arbetsmarknadsminister i Merkels CDU under 80-talet och blev uppmärksammat några dagar innan genom att övernatta i ett flyktingtält, för att fokusera på de extremt eländiga förhållanden som migranterna måste lida under i Idomeni lägret i Grekland, vilket är ett faktum och för en gångs skull inte uppdiktad.

källa

 

Refugees’ Exodus & the bizarre flyer: PM Tsipras calls action “criminal behavior

Den hemliga gruppen hade tillkallat många internationella journalister till gränsfloden för att kunna filma det arrangerade gränsbrottet. De blev sedan till stora delar arresterat av makedonska myndigheter och belagt med böter och inreseförbud innan de släpptes. De ca. 700 illegala migranter greps i Makedonien också och skickades tillbaka till Grekland.

Döden av de tre migranterna var tydligen ett välkommet medel för dessa aktivister som sedan under Internet namnet Dr. Claudio Schweighöfer kommenterade händelsen i gränsfloden så här:

"Tyvärr hindrades flyktingarna av de makedonska nynazisterna att passera gränsen på sin väg till Tyskland. Även om våra flygblad den här gången inte lyckades, nästa gång kommer de att göra det. När vi låter flyktingarna då gå genom ännu djupare vatten och några kvinnor och barn drunknar i samband med det, så kommer detta att vara en läxa till nazisterna! Det på detta vis producerade medlidandet kommer att leda till att samtliga gränser öppnas igen.

Dessa flyktingar kommer inte ha dött förgäves. De dör för våran sak, som alltid är en bra sak!

#?NiemandIstIllegal??#?RefugeesWelcome?"

Det snabbaste och enklaste sättet att lösa migrantkrisen är att avslöja de hemliga krafterna som ligger bakom den, att tvinga Turkiet att sluta vålla den genom krigsbrott mot kurder och stöd av ISIS/Daesh, att tvinga USA och Israel att sluta förstöra Irak, Afghanistan, Pakistan, Syrien, Libyen och alla de andra länderna i regionen samt att bestraffa alla de ljugande journalisterna.

Gårdagens EU-avtal med Turkiet är en stor skandal, då den inte löser krisen utan bara förvärrar eländet för flyktingarna. Klausulen om att Erdogan-diktaturen i Turkiet, som inte ens har skrivit på flyktingkonventionen, skall respektera de mänskliga rättigheterna, ströks igen. Trycket på migranterna i Turkiet fortsätter så att de kommer att välja andra illegala vägar in i Europa, t.ex. med hjälp av den albanska maffian via Adria till Italien.

Roten för migranteländet måste bekämpas, men det har avtalet med Turkiet över huvud taget inte gjort. Inga politiska ansträngningar finns att tvinga Israel, Saudiarabien, Quatar, Arabemiraten och alla de andra rika arabländerna, som stödjer ISIS, att dra sitt strå till stacken. De tar inte en enda flykting. ISIS är den största källan till att människor måste fly.

Turkiet borde inte få dessa stora EU pengar, 6 miljarder EUR, utan UNHCR, som mystiskt fick sina pengar strypta, just för att trigga migranttsunamin.

Annat om de hemliga krafterna som vållar flyktingarnas lidande på White TV:

Mind control triggar invandringstsunamin som migrationskrig;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.