Folkets demonstration Norrmalmstorg: skärp invandringspolitiken, avgå Löfven och Dan Eliasson

2016-01-30 18:32

Den 30 januari 2016 hölls Folkets demonstration för fjärde gången i Sverige, nu på Norrmalmstorg i Stockholm. Gammelmedia har givit en felaktig bild av läget. De fokuserar på ett polisingripande efter den mycket fredliga manifestationen ett kvarter bort, där polisen inte kunde bekräfta att våld utfördes av deltagare från manifestationen. Den svartmålas alltså med obekräftade spekulationer, men innehållet i de många tal som hölls nämns eller debatteras inte med ett ord. Det gamla vanliga fulspelet med andra ord: de som kritiserar invandringen stämplas som kriminella nazister och de som är för invandringen är de moraliska storpåvarna. Tror fulmedia att folk fortfarande köper dessa lögner?

källa; hela Sverige saknar fina Alexandra Mezher som föll offer för Sveriges kriminella invandringspolitik

Den tysta minuten för den av en asylsökare mördade 22-åriga Alexandra Mezher i Mölndal stördes av de vänsterextrema motdemonstranterna, som saknade tillstånd. Detsamma skedde den 1 november 2015 på Sergels torg. De verkar inte ha respekt för något.

Antalet olagliga motdemonstranter överdrevs också av fulmedia. De var ca. lika många som de lagliga demonstranterna, inte 200 utan ca. 100. Båda grupper var förvånansvärd små.

Polisen fick stora eloger av Sverigevännerna och stämningen blev tumultartad när alla instämde i kravet på Rikspolischefen Dan Eliassons omedelbara avgång!

Alla höll bra tal, men Stefan Torssells var mest briljant, därför återges det nedan först. AB spred felaktig info. Ingrid Carlqvist höll ett utmärkt tal!

Tack till Therese Larsson och Johan Widén som ordnade allt perfekt.

Annat om respektlösa vänsterextremister på White TV:

Resten av talen kan ni lyssna på här;

Vänsterradikaler stör tyst minut för Ikea offren;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.