ISIS vill göra Europa till ett slagfält alarmerar Frankfurter Allgemeine Zeitung

2016-01-03 16:11

källa: http://www.express.co.uk/news/uk/589339/ISIS-Islamic-State-Terrorists-sneaking-Europe-boats-EU-Michele-Coninsx-Eurojust

Nu vågar även tyska gammelmedia ta upp hotet ifrån de till Europa insmugglade ISIS-arméer. Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) är fortfarande en av de mest ansedda tidningarna i Tyskland, trots deras tidigare medarbetare Udo Ulfkottes avslöjanden om censur från USA och säkerhetstjänsterna:

Der neue Kampf um Rom

Nach Niederlagen im Nahen Osten will der „Islamische Staat“ nun Europa zu einem Schlachtfeld machen. Dafür kann er auf mehrere tausend Schläfer zurückgreifen.

Övers: Den nya kampen om Rom

Efter flera nederlag i Mellanöstern vill den "Islamska staten" göra Europa nu till ett slagfält. För det kan flera tusen sleepers användas.

FAZ refererar till det islamistiska propagandamagasinet „Dabiq“.  Den 71 sidor omfattande e-boken börjar med programförklaringen:: "I Europas hjärta börjar ett krig". Boken är en hjälpreda hur Mudschahedin kan överleva i Väst.

Som en symbolisk handling mot kristendomen skulle ett mål vara att erövra Rom. FAZ betonar att jämförelsevis få ISIS-terrorister har dödats efter de ryska attackerna och att de flesta flytt till Turkiet, där de lätt kan ta sig vidare till Europa. Andra har tagit sin tillflykt till ett nytt ISIS-fäste: Libyen, där många smugglar sig in bland båtflyktingarna.

FAZ utfärdar varningen att vi måste utgå ifrån att det redan finns flera tusen inslussade ISIS-terrorister i Europa, som de kallar för sleepers, ett uttryck från agentvärlden, som betecknar agenter som smugglas in i ett annat land, utan att de i början blir aktiva. De kan där övervintra i flera år tills de får order att slå till.

Under Parisattentatet 13/11 2015 har några av dessa insmugglade ISIS-terrorister redan utfört terrororder påpekar FAZ.

Internet-tidningen "Dabiq" uppmanar till terror i Europa, som skall medföra att samtliga muslimer skall ansluta sig till ISIS för att på så sätt kunna utropa kalifatet i Europa. På det viset skulle världen splittras.

Även den förra Berlin rapparen Denis Cuspert, som löpte över till Islam där han kallade sig Abu Talha al Almani, uppmanade under oktober 2015 strax före sin död (tack Putin!) att terrorattacker från sleepers kommer att utföras runtom i Europa. Samtidigt hotade ryska islamister att Kreml skulle bli deras, att kvinnorna skulle bli deras horor och barnen deras slavar.

De anonyma författarna till det islamistiska propagandamagasinet „Dabiq“ uppmanar sina soldater utan uniform att smälta in i Europa, genom att klä sig som invånarna och ta av skägget. Kvinnor skall inte bära den svarta hidschab. De skall söka jobb i energikraftverk och myndigheter.

För att finansiera sig rådas alla sleepers att ta så mycket pengar från staten som möjligt, lura banker med kreditkort och Paypal genom olagliga transaktioner.

White TV vill återigen betona att ISIS inte har någonting med den äkta Islam att göra utan är ett av Mossad och CIA uppblåst konstgjort spöke för att svartmåla Islam och dra igång det sedan länge planerade tredje världskriget mellan den muslimska och den kristna världen.

PS: Avpxlat har möjligtvis lyssnat lite på White TV:s kritik strax före jul. White TV väntade med att rapportera om Tjeckiens president Milos Zemans tal till nationen i förhoppning att Avpixlat eller ofria Fria Tider tar upp detta, då de har ca. 10 gånger flera läsare än White TV och då de inte tar upp invandringskritiska inslag som White TV redan hade. Och mycket riktigt, så har Avpixlat nu på sin första sida:

Tjeckiens president: Migrationen är organiserad invasion

Detsamma gäller även detta inslag på Avpixlat:

Syrisk migrant i Tyskland erkänner strukturell migration för att sprida islam

Den första filmen är en repetition för de som har missat den och har tyvärr inte visats på Avpixlat eller ofria Fria Tider:

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.