Daniel Suhonen (S) är farlig och bankslickare

2015-11-11 01:00

Daniel Suhonen (S) har blivit mera känt för allmänheten genom sin bok om Håkan Ljugholt. Suhonen är en tung socialdemokrat, marxist, tidigare chefredaktör för SSU:s tidning Tvärdrag och nu chef för LO:s tankesmedja Katalys. På en kongress från Vänsterpartiet i Halmstad sade han: Om socialismens införande kräver att ta upp kalashnikoven och skjuta, då gör vi det”. Inga protester! Ledningen för Vänsterpartiet var med.

Hat- och gammelmedia har tigit om denna skandal men de semi-alternativa har lagt fokus på det.

När White TV var på Almedalsveckan 2015 deltog Henning Witte i ett litet seminar som Daniel Suhonen anordnade om problemet att allt fler människor blir fattigare och en allt mindre klick allt rikare. Det var skrämmande att höra deltagarna trumma gamla marxistvisor genom att peka på onda företagare och rika. Men de nämnde inte med ett ord bankerna eller finanssystemet i sig.

För den som är litet klarsynt och struntar i den fåniga och av bankerna lanserade uppsplittringen höger / vänster blir det snabbt klart att banksystemet i sig är boven i dramat, då det har inbyggt åtta olika nivåer av smygexproprieringar, litet enkelt uttryckt, av smygstölder.

Henning Witte gick efter seminariet fram till Daniel Suhonen och ville göra honom uppmärksam på huvud problemet i dramat, bankerna. Då blev Witte arrogant avsnäst av Daniel Suhonen med argumentet att han minsann inte hade tid nu. Sedan ställde han sig provocerande bara några steg ifrån Henning Witte och gjorde ingenting. Tid hade han tydligen gott om.

Daniel Suhonen är en typisk bankslickare. Precis som Karl Marx, som var en agent av bankhuset Rothschild med uppdraget att skydda bankerna genom att hetsa folket mot företagarna.

Läs på Blueshift:

Henning Witte förklarar hur Väst i över två sekler lurats av fejk tesen-antitesen Kapitalism – Kommunism

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.