Greenpeace upprop att stoppa USA:s oljeexploatering i Arktis

2015-07-29 19:29

källa

Greenpeace är tyvärr en Illuminat-organisation. Det blev senast riktigt tydligt när de kastade ut Werner Altnickel fån Oldenburg i Tyskland, som ville engagera Greenpeace mot chemtrails. Men även en blind höna hittar något bra ibland, så deras insats mot USA:s oljeexploatering i Arktis:

"Shells vansinnesprojekt i Arktis fortsätter, oljeborrningar kan börja inom några få dagar. Trots att säkerheten minst sagt svajar för Shell, stödjer president Obama Shells desperata försök till en comeback norr om Alaska. Sist företaget försökte var det nära att gå fruktansvärt illa.

Obama har gett Shell provisoriskt tillstånd att börja - men det slutliga tillståndet har företaget ännu inte fått. USA:s president är den som har yttersta ansvaret för att Shell inte förstör Arktis och klimatet, och han är också den som kan stoppa borrplanerna.

Obama har varit tvungen att försvara Shell två gånger sedan vi började att sätta press på honom. Och vi kommer inte att ge oss förrän oljeborrning i Arktis inte längre är ett alternativ.

Vi är 7 miljoner som skrivit under och kräver ett skydd av Arktis. Vi är människor från hela världen, vi är människor från tusentals miljöorganisationer och 18 senatorer från presidentens eget parti.

Shells isbrytare har redan gått på grund på väg till Arktis. Det är uppenbart att Shell och resten av oljeindustrin inte har förmågan att borra säkert i det extrema Arktis. När det sker oljeutsläpp i isfyllda vatten är det omöjligt att effektivt rensa upp.

Uppmana Obama att sätta ner foten och säga att Arktis inte är en plats för oljeborrning."

Skriv på uppropet här

Underskriften kanske även bidar till att vi får en bättre sommar, då misstankar finns, att USA med sina egna och svenska vädermaskiner tinar upp isen på Arktis just för oljans skull, vilket förskjutit jet streamen som ger oss pissvädret hela våren och sommaren.

Misstankar att Arktis oljan och vår dåliga sommar hänger ihop finns här på White TV:

USA och Sverige sluta förstöra vår sommar med HAARP!;

Is på Antarktis rekordväxer, men HAARP smälter isen på Arktis;

5 nya HAARP anläggningar på gång i Norge;

Nick Begich förklarar hur HAARP missbruks för Mind Control;

Är det HAARP och mind control bevis som gör att gammelmedia fokuserar på Snowdens NSA avlyssningsdokument?

Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.