March against Monsanto Stockholm Maj 2015

2015-05-23 23:48

http://ep.yimg.com/ay/yhst-74742418910237/activist-special-march-against-monsanto-may-23-t-shirt-4.jpgkälla

Idag genomfördes hundratals marscher mot Monsanto i hela världen, i 38 länder och 428 städer, så även i Stockholm. Trots Gumball 3000, som för ovanlighetens skull startar i Stockholm den här helgen, slöt många upp mot Monsanto. De fyra som kom i den blå Rolls Royce cabriolet, som parkerade vid demonstrationens uppsamlingplats, frågades av White TV om de ville delta mot Monsanto. Frågan bejakades, men de ljög. Förmodligen tågade de till Gumball 3000. Vi får ändå vara glada att bil rallyt kolliderade med Monsanto marschen, då detta garanterade bra väder. När etablissemanget gör något, beställer de alltid bra väder hos vädermaskinen EISCAT i Kiruna och Tromsø.

Anmärkningvärt i Monsantosammanhanget är också att Google helt har censurerat bort White TV:s inslag om Monsanto marschen från 2014. Den har titeln: March against Monsanto Stockholm Maj 2014

Synligt är bara upplägget hos vaken.se, som dock tog inslaget från White TV. Då White TV har betydligt fler besökare än vaken.se är det extra märkligt, att inslaget från White TV helt har försvunnit från Google sökningen. Google, eller någon som Google inte stoppar, censurerar i Sverige inte så primitivt som i Kina, men på ett lömskt sätt. Vi får väl se när denna artikel om dagens Monsantomarsch försvinner från Google sökningen.

Alla tal som hölls och musiken läggs senare upp på White TV.

Filmen längst ner om Monsantomarschen i Göteborg tipsades in till White TV först den 27 maj 2015.

Förra årets marsch på White TV: March against Monsanto Stockholm Maj 2014;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.