Tvinga polis och media att publicera fullständiga signalement med etnicitet genom lag

2015-03-13 22:23

Idag rapporterade gammelmedia:

Fyra efterlysta för gruppvåldtäktsförsök
Drog i 15-åring flicka i bil och körde iväg

Sådant har aldrig hänt i lilla Värmländska Molkom. Alla läsare med lite resurser mellan öronen misstänker direkt invandrare från Mena-länder som gärningsmän, därför att de är extremt överrepresenterade vid utomhusvåldtäkter och enligt den finska polisen i filmen nedan vid alla typer av våldtäkter. Som vanligt tjuvhåller media och polisen en korrekt gärningsmannabeskrivning. Folket skall ju inte förstå hur kriminellt den svenska invandringspolitiken är.

källa Fria Tider: Polisen vill ha in tips från personer som kan ha observerat männen vid macken intill riksväg 63 strax före våldtäktsförsöket.

"Söker vittnen
Flickan ska ha lyckats ta sig loss och sprang från platsen till vårdhemmet för att få hjälp. När polisen kom till platsen var gärningsmännen redan försvunna. Därför söker man nu tips från allmänheten.
– Vi söker iakttagelser och uppgifter kring hela händelsen, säger Tommy Lindh.
Tidpunkten som är aktuell är från 21.40 då flickan gick på Storgatan fram till klockan 22 då polisen larmades. Även iakttagelser som gjorts tidigare är aktuella.
– Området kring macken i Molkom är litegrann en hotspot för iakttagelser före händelsen. Det finns misstankar om att de kan ha befunnit sig där.
Macken ligger längs riksväg 63.
Signalement eller åldern på de misstänkta männen vill man inte gå ut med.
– Vi tror att det riskerar försvåra utredningen, säger Tommy Lindh
.
" skriver AB. (fet genom White TV)

Misstanken att polisen Tommy Lindh ljuger för att vara politiskt korrekt är överhängande. Man behöver ingen polisutbildning för att kunna förstå att polisens sökning efter vittnen underlättas en aning, om folk får veta vilka man söker efter. Detta är särskilt viktigt för tiden före gärningen.

Den svenska polisen har blivit en av de ineffektivaste och fegaste i hela världen. Man skyddar hellre gärningsmännen än befolkningen. Denna attityd påtvingas från högsta ort, annars är karriären slut. De flesta poliser på de lägre befattningarna är i motsats till mörkläggaren Leif GW Perssons insinuationer mycket fina människor, som måste koka av ilska över den kriminella polisledningen i Sverige och att enbart skitstövlarna får göra den stora karriären.

Endast en modig svensk journalist har vågat ta sig djupare an problemet med den brottsliga polisen i Sverige (mörkläggningen av signalementet är ofta brottet skyddande av brottsling BrB 17:11). Han är Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk, som hade under 2014 belyst polisens skandalösa beteende under flera inslag. På nätet publicerades det första som återges här i större delar:

"Granskningen inleds i detta nummer med en sammanställning av svenska polisens ineffektivitet och orsakerna bakom denna. Bland annat framgår att många polismän väljer att minska möjligheterna att få fast bland annat våldtäktsmän, eftersom ett ordentligt polisarbete kan leda till kritik från politiskt korrekta tyckare som besitter tjänster på olika media­bolag.

Ny forskning visar: Fegisar har gjort svensk polis sämst i världen

Sedan regeringsskiftet för snart åtta år sedan har anslagen till polisen blivit allt större. Man har bland annat genomfört:

• Satsningar, mer pengar, fler anställda.
• Ökad internutbildning.
• Större befogenheter.
• Kraftsamling på dialog och förebyggande.
Det har inte hjälpt. Trots dessa satsningar anmäls fler våldsbrott, våldtäkter och stölder än någonsin.

”Sverige hamnar ofta på en mycket hög nivå vid internationella jämförelser”, skriver exempelvis BRÅ i sin rapport Internationella jämförelser av kriminalstatistik och publicerar i samma skrivelse statistik från Interpol, där Sverige ligger överst i listan av länder med högst brottslighet. Detta inte bara i Europa, utan i samtliga världens länder som listas i tabellen.

Den som tror detta har ökat belastning på Sveriges domstolar tar däremot fel. För samtidigt som kriminaliteten är högre än någonsin, är det allt färre gärningsmän som grips och blir ställda inför rätta.
En genomgång som åklagarmyndigheten gjorde förra året visar att landets tingsrätter i mångt och mycket sitter sysslolösa. Detta alltså i landet med världshög brottslighet. På bara tre år har antalet mål i domstolarna minskat med 15 procent.

Statistiken är förunderlig redan vid en enkel anblick. Förutom i tider av krig finns inga liknande grafer, där brotten ökar samtidigt som antalet gripna brottslingar minskar.

En närmare syn av BRÅ:s statistik ger ännu en törn åt den svenska polisineffektiviteten. Det fåtal människor som trots allt blir lagförda är nämligen sällan våldsmännen, rånarna, inbrottstjuvarna eller sexbrottslingarna. Istället utgör merparten av det polisen kallar ”uppklarade brott” sådana gärningar där den dömde fastnat i polisens egna kontroller – fortkörare, cyklister utan lampa och fordonsägare med trasiga blinkers.

I jämförelse med europeiska kollegor hamnar svensk poliskår på en bottenplats, .... (fet White TV)

Rädsla att lämna ut  signalement

......  Inför medieattackerna har polisens strategi varit att backa, plocka bort signalementet och be om ursäkt. Något som de drivande tidningarna ofta lyfter fram som en lyckad journalistisk gärning och en seger.
”Stockholmspolisen gör en pudel om signalement”, skrev exempelvis Dagens Nyheter efter att tidningen förmått polisen att censurera det faktum att det var en rom som söktes för brott.

Direktiv från rikspolisstyrelsen för att slippa signalementkritik
Efter upprepade angrepp från svenska journalister har den svenska polisen nyligen utformat ett internt handlingsdirektiv för hur myndigheten i framtiden ska kunna eftersöka brottslingar utan att berätta hur den eftersökta ser ut.

...... Karl Wallin, kanslichef vid Rikspolisstyrelsen, berättar att myndigheten fortsättningsvis ska lämna ”genomtänkta” uppgifter och inte beskriva personer utefter etnicitet. (fet White TV)

För det är just vad rikspolisstyrelsen prioriterat sin arbetstid till. Ett direktiv, inte om hur de skulle lösa fler brott. Inte hur medborgare ska skyddas. Inte hur offer ska få upprättelse. Men istället hur de själva ska framstå i bättre dager."

Minns ni den vidriga gruppvåldtäkten på Viking Line i slutet av januari 2015? Gammelmedia ljög genomgående att de misstänkta gärningsmännen skulle vara svenskar. Sedan nämndes på vissa håll att de var somalier med svenska pass. Nya Tider lyckades avslöja att även det var en fet lögn. Samtliga häktade var somaliska medborgare.

Det är hög tid att lagstiftaren tvingar polis och media att gå ut med ett fullständigt signalement som även beskriver hudfärg och etnicitet. Annars är en gärningsmannabeskrivning värdelös och skyddar enbart brottslingen!

Borsett från den polisiära aspekten är informationen även viktig för alla väljare för att kunna se hur Sverige förstörs genom invandringspolitiken.

Den holländska idén med en upplysningsfilm för invandrare var gränserna går för ett beteende med kvinnor i det nya landet är mycket bra. Finland gjorde också en sådan film som alla invandrare skall ta del av. Sverige borde följa efter.

Titta även på detta på White TV: Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella Update Google + Vimeo censur;

Sverige var en idyll på 50- och 60-talet; den kriminella invandringspolitiken förstörde det;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.