Visar alla artiklar i Historieförfalskning > Bormans Flykt

Ny röst om Martin Bormanns samarbete med England efter 1945

2016-05-17 22:26

källa

Trogna White TV tittare vet redan att även Martin Bormann (Hitlers ställföreträdare och chef för Reichskanzlei) fick överleva slutet av andra världskriget för 71 år sedan tillsammans med alla höga nazister med undantag av Himmler och Göring, som försökte göra en liknande kohandel som Hitler och Bormann med de allierade, men bakom Hitlers rygg. Straffet blev att de inte fick lämna Tyskland som fria män.

Goebbels hade alltid sagt, att han inte vill överleva WWII ifall Tyskland förlorar. Det har hittills inte kommit upp några bevis att familjen Goebbels inte begick kollektivt självmord i Führerbunkern i Berlin under slutet av april 1945. Här stämmer den förljugna historieskrivningen för en gångs skull.

Radiointervjun nedan med en journalist från Argentina bekräftar att den brittiska underrättelsetjänsten MI6 under kommandot av Ian Flemming räddade Martin Bormann under de allierades förföljelser med hjälp av Operation James Bond den 1 maj 1945. John Ainsworth-Davis alias Christopher Creighton var Flemmings agent som genomförde operationen på plats i Berlin, där en tysk krigsfånge från Kanada kallblodigt mördades för att låtsas att han var Bormann som dött. Ainsworth-Davis blev förebilden för James Bond filmerna.

Bormann fick sedan asyl i England och som motprestation överlämnade han all stulen guld, konst och pengar, som nazisterna hade kapat åt sig under sina ockupationer av andra länder. Guldet som Tyskland alltid hade ägd fick nazisterna obehindrat ta med ner till Argentina, dit även Hitler flydde.

Nere i Argentina vet alla att Hitler, Bormann, Mengele och alla de andra höga nazisterna hade överlevt slutet av andra världskriget.

Även Bakom Kulisserna tog uppämnet: http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/Hitlers_flykt_ut_ur_Berlin.pdf

Annan forskning om Martin Bormanns flykt på White TV:

Även Martin Bormann fick överleva;

 

Även Martin Bormann fick överleva

2012-02-09 23:29

Efter att ha läst Christopher Creightons bok OPJB (=Operation James Bond) har jag blivit helt övertygad om att den mäktigaste mannen i Nazi-Tyskland vid krigsslutet (borträknat från Hitler själv), dvs. Hitlers sekreterare, och chefen för Riksdagskansliet Martin Bormann, var en av de nazister som de västliga segermakterna i hemlighet hjälpte att inte bara fly ut ur det belägrade Berlin, utan också undkomma den rättvisa, som efter kriget i Nürnbergrättegångarna utdömde hårda straff för många av de andra nazistpamparna.

Att Bormann, Hitlers grå eminens gavs hjälp att fly, trots hans huvudansvar för många av nazisternas värsta brott, anges i Creightons bok, som att Churchill gjorde en 'deal' med Bormann för att komma över nazisternas gömda tillgångar i utlandet. Ingen mindre än Ian Flemmingsenare verksam i MI6 och författare till de välkända James Bond böckerna/filmerna, var chef för den militära kommando-operation som hjälpte Bormann, att den 1 maj 1945* fly ut ur det brinnande Berlin. Efter flykten ur Berlin fördes Bormann till England, där han fick leva ostörd under falsk identitet och under den engelska statens excellenta beskydd till 1956 (därefter flögs Bormann enl. boken till Argentina). Många brittiska agenters liv offrades i den operation som räddade en av världens mest efterspanade krigsförbrytare ut ur Berlin. För att allmänheten skulle tro att Bormann dött i Berlin och för att operationen skulle ges hög trovärdighet, startades en jakt efter en dubbelgångare, vilken också hittades i ett krigsfångeläger i Kanada. Denne dubbelgångare fördes sedan under operationen in i Berlin, varefter han iskallt mördades samma dag som Bormann fördes ut. * Den 1 maj är Illuminaternas födelsedag.

Även om brittiska MI6 genomförde hans flykt tror jag inte att han var brittisk agent. Detta påstår Creighton inte heller. White TV kommer av pedagogiska skäl först senare spekulera om det verkliga skälet varför han fick överleva.

Enligt boken var även amerikanska OSS och chefen för dess hemliga kommandooperationer, William J. Donovan (även kallad Wild Bill), informerad och samordnad avseende operation James Bond. Detta OSS, hade grundats av engelska MI6, och skulle senare omvandlas till den ökända brottsorganisationen CIA:

I februari 2011 hittade två tyska journalister Jan van Helsing och Stefan Erdmann, på polisarkivet i Asunción, (huvudstad i Paraguay), Martin Bormanns pass från 1961. Passet var utställt i det falska namnet Agustín von Lembach, precis det namn som vittnet Paul van Aerschodt (se andra filmen nedan) hade uppgivit.

Enligt den argentinske journalisten Abel Bastis forskning, dog Martin Bormann med stor sannolikhet 1971 i Paraguay, i cancer. Dock hittades hans lik 1972 i Berlin, inte långt från den plats där hans dubbelgångare hade mördats av brittiska agenter, den 1 maj 1945. DNA-analys visade att det verkligen var Bormanns lik, men utredarna hemlighöll en sak. Liket hade en märklig röd jord i håret, en jord som inte finns varken i Berlin eller i Brandenburg. Däremot finns denna jord i Paraguay och just på den platsen där Bormann varit begravd strax innan...

Det tycks ganska uppenbart att en mängd höga nazister gavs en både säker och effektiv hjälp att fly. Enbart sådana som Himmler och Göring, vilka båda hade försökt att göra en 'deal' med de väst-allierade bakom Hitlers rygg (för att sko sig) och som av Hitler ansågs som förrädare, fick dö i Tyskland 1945. Vad gäller Bormanns 'fejkade' död i Berlin, kan noteras att Joseph Goebbels alltid hade sagt att han inte tänkte fly, utan att han skulle ta livet av sig och sin familj. Avseende honom har det hittills inte heller dykt upp några tecken, för att hans självmord i Riksdagskansliet, den 1 maj 1945 skulle vara 'fejkad'. Vissa spekulerar dock om att han inte fick följa med nazieliten till Sydamerika, därför att han var av judisk börd.

Se även inslagen om Hitlers flykt, Hitlers exil i Argentina, Engelska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina,