För 70 år sedan flydde Hitler från Berlin till Sydamerika

2015-04-21 00:00

White TV var tack vare sina tyska kontakter först och starkast i Sverige att kasta ljus på den stora skandalen att Hitler tilläts fly från Berlin till Sydamerika med USA:s och Englands hjälp. De gav Hitler så mycket support att även ordet flykt är felaktigt. De slöt ett hemligt avtal med Hitler där han var fri att gå till vilket ställe som helst på jorden tillsammans med alla höga nazister, i utbyte mot de tyska atombomberna, som USA så gärna ville ha, då de själva inte lyckats bygga egna.

Med England hade Martin Borman enats om fritt asyl i Storbritannien och som motprestation fick landet tillgång till allt rångods, som nazisterna hade stulit från de ockuperade länderna. Som tack befriade brittiska MI6 Martin Borman i Operation James Bond från det ockuperade Berlin den första maj 1945.

källa; förmodligen var det Hanna Reitsch som flög ut Hitler från Berlin för 70 år sedan. Historien om Hitlers självmord är ren lögn

Det är litet oklart när Hitler lämnade sin Führerbunker i Berlin och hur. Mest talar för att det var omkring den 22 april 1945, därför därefter ville "Hitler" (= en av hans dubbelgångare) ha tidig frukost och därefter hade "han" förlorat talangen att ge order till sina generaler.

källa; Hanna Reitsch med en Fieseler Storch

Förmodligen var det Tysklands mest kända och duktiga kvinnliga pilot Hanna Reitsch, som flög ut honom med en Fieseler Storch ifrån den stora avenyn Unter den Linden, som hade blivit en provisorisk start- och landningsbana för smärre flygplan på den tiden. Sedan gick flyget via Tondern i Danmark, vilket är välbelagt, till Kristiansand i Syd-Norge, där Hitler fortfarande hade makten.

Forska om Hitlers asyl i Sydamerika på White TV:

Nyligen frisläppta FBI-dokument bekräftar Hitlers asyl i Argentina;

F D Roosevelt mördades för 70 år sedan då han vägrade Hitler låta fly;

Två nya böcker med nya bevis att Hitler gömde sig i Argentina efter 1945;

Hitlers flykt till Argentina bekräftas av nya fakta;

Brittiska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina;

Film med nya bevis att Hitler flydde och överlevde i Argentina;

Hitler överlevde troligen i Argentina;

Tunga argument att Hitler flydde;

Hitler hade redan atombomber;