Hitler överlevde troligen i Argentina

2011-08-21 12:53

Det finns många trovärdiga vittnesmål från människor i Argentina att de såg Hitler där efter slutet på andra världskriget. Ofta hade de enkla befattningar. De som hade kommit upp sig i samhällets hierarki brukade vara mer förtegna.

Titta på följande dokumentär från Discovery Channel om Hitlers flykt och ett intressant ögonvittne. Jag är förvånad hur mycket Discovery Channel vågar att indikera. Min erfarenhet med dem när det gäller Estonias förlisning är mycket negativ. Discovery Channels inslag om Estonia är brutal mörkläggning och extremt oseriös journalistik. Därför får man förmoda att de hade mera och bättre bevismaterial ang. frågan om Hitlers flykt till Argentina än vad de presenterade.

En sak är nämligen säkert: det hemliga etablissemanget vill inte att sanningen om Hitlers slut blir känt för allmänheten. (Jag kommer i senare inslag att förklara skälen.) Varför skulle då alla inblandade länder, Argentina, USA, England, Norge, Spanien, Italien, Schweiz, Israel, Tyskland och Ryssland, dra åt samma mörkläggnings håll? Åtminstone Ryssland borde ha haft ett starkt intresse att avslöja sanningen då Hitler enbart med västs goda minne hade kunnat gömma undan sig så länge. En indikation får vi i filmen. FBI fick jobba enbart under mycket inskränkta förhållanden för att bringa ljus i Hitlermörkret. En likadan åtstramning kan skönjas i dagens FBI arbete när det gäller 911. Och naturligtvis är de viktiga informationerna hemligstämplade. Titta hur mycket viktig information som är svärtat i de få obetydliga dokument som släpptes av FBI i frågan om Hitlers flykt:

http://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view