England, inte Tyskland, skyldig till 1:a världskriget

2014-07-30 16:46

Många hjärntvättade anser än idag att Tyskland var ansvarig för första världskriget. I Tyskland påtvingas denna historieförfalskning allmänheten genom Mossad-kontrollerade massmedia, så som man påtvingar den kriminella invandringspolitiken den svenska befolkningen. Men efter 100 år har krigspropagandan av de segrande makterna, främst USA och England, kunnat motbevisas av fakta. De pekar ut England och inte Tyskland för planeringen och vållandet av 1:a världskriget. Tyskland borde kräva tillbaka all skadestånd som de tvingades betala till krigsbrottslingarna ända in i våra dagar.

Egentligen är det fel att utpeka England som land. England har och hade oturen att vara sätet för mörkermakterna (City of London) som störtade världen i två världskrig och nu enligt deras planer även det tredje.

källa

Vit vet att skotten i Sarajevo lanserades av franska frimurare, som är en mäktig arm av mörkermakterna i England. Vi vet att frimurarkungen Albert Pike skrev i ett brev till frimurarbrottslingen Mazzini att det behövs tre världskrig och tre revolutioner för att få total makt över jorden.

källa

Föreläsningen nedan går tyvärr inte in på frimurarkonspirationen, men redovisar planeringen av 1:a världskriget på en nivå under frimurarna, som är lättare att hitta. Föreläsningen ger bra referenser till dagens politik och därmed hetsjakt mot Ryssland och Putin.

Läs även i The Telegraph : Revealed: how King George V demanded Britain enter the First World War

Se även på White TV: Frimurare mördade tronföljaren Franz Ferdinand för 100 år sedan;

Frimurarnas hemliga makt och symboler avslöjas genom siffror;

Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok;