Mossad har hundratusentals judar som hjälper: Sayanim

2019-05-02 22:22

Bakom Kulisserna hade en bra fokus på Rothschilds underrättelsetjänst Mossad med en utmärkt översättning. Tack Yrsa Häggström!

Sayanim Army – världens största femtekolonnare

http://themillenniumreport.com/2018/11/the-sayanim-army-the-largest-fifth-column-in-the-world/


"Sayan (hebreiska: hjälpare, assistent) är en jude som bor utanför Israel, vilka erbjuder sig frivilligt (eller mer lämpligt är emotionellt utpressade) till att ge hjälp till Israel och/ eller till det israeliska Mossad som utnyttjar deras egen nationalitet för att skaffa hjälp . Denna hjälp kan innefatta underlättande av sjukvård, pengar, logistik och till och med öppen underrättelseinsamling. Uppskattningsvis uppgår antalet Sayanimer till flera hundratusentals.

Image result for by way of deception

”Med ett nätverk bestående av” Sayanimer utspridda överallt i hela världen (som beskrivits av ex-Mossad officeren Victor Ostrovsky i hans bok ”By Way Of Deception” har Israel bokstavligt talat miljontals ögon och öron, som tittar och lyssnar på allt som angår den judiska staten.”   .....

SAYANIM ÄR OBLIGATORISK I EN FALSK FLAGG-OPERATION OCH VID EN MOSSAD AVRÄTTNING  ....

Enligt Ostrovsky och Gordon Thomas, ger Sayanimer hjälp av olika slag till Mossads officerare som arbetar i utlandet. Denna hjälp kan omfatta att underlätta för sjukvård, pengar, logistik men till och med öppen underrättelseinsamling.

De kan vara domare, domstolstjänstemän, expertvittnen, socionomer inom barnskyddet, biträdande åklagare, poliser eller någon med stor makt över andra människors liv, och de kommer att göra allt som står till deras förfogande för en Mossad-expert (katsa) för staten Israels räkning mot sina fiender eller dem som uppfattas som politiskt ogynnsamma mot israelisk politik. “By Way of Deception”, Victor Ostrovsky) . Sayanimen är förmodligen inte direkt involverad i underrättelseverksamheten och får betalt för endast sina utgifter.

”En Sayan, singularis för Sayanim, måste vara till 100 % judisk, och i många fall med dubbelt medborgarskap.” ~ The Huffington Post: Mossad’s Little Helpers.

Alla större universitet har Sayanimer placerade på nyckelpositioner, allt från dekanen till antagningstjänstemannen, från låne- till stipendiepersonalen. Sammanslutningar, likt Hillel, kommer att leda en ung jude under hela hans karriär.

Chabad-sekten tros också vara kopplad till Mossad. Om Chabad-judarna används som Sayaner eller som aktiva spioner är oklart."

Andra Mossad-varningar på WTV:

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

Lisa Holm-mordet justitiemord, Mossad misstänkt, Leif GW Persson mörklägger;

WTV:s Henning Witte mordhotad av TI An BI/Mossad;

Svenska polisen styrs av Mossad-maffian, därför fick Ulf Rydström sparken;

Mossad splittrar SD och SDU;