Lisa Holm-mordet justitiemord, Mossad misstänkt, Leif GW Persson mörklägger

2019-04-28 18:28

källa, proffsspåraren Conny Andersson

De flesta minns mordet på Lisa Holm 7 juni 2015 i Blomberg på Kinnekulle. De flesta har funnit sig i att Nerijus Bilevicius från Litauen är mördaren, dömd till livstids fängelse. Men ny kommer den f d polisen Conny Andersson med sensationella bevis att Nerijus Bilevicius är totalt oskyldig, ett vidrigt justitiemord.

Conny kommer även med uppgifter att etablissemanget som polis, åklagare, domare, journalister och även Leif GW Persson har spelat ett mycket fult spel i det här fallet. Istället är det bankhuset Rothschilds underrättelsetjänst Mossad som är huvudmisstänkt, som seglar under falsk israelisk flagga.

Mycket tyder på att Lisa Holms far, en mäktig officer i den svenska militära underrättelsetjänsten MUST, hade fått hot emot sin dotter och därför gjorde allt för att skydda henne, men misslyckades. Om en snickare från Litauen hade varit hotet, hade MUST inte misslyckats. Mördaren kom alltså från kretsar som var mäktigare än MUST och som är kapabel att låta polisen, åklagare, domare, obducenter och journalister göra likriktade fel. Redan bara av den anledningen faller misstanken på Mossad.

Lisa Holms far har en dotter till och det skulle kunna förklara, att han inte rebellerade mot justitiemordet.

Att militären var snabbt på brottsplatsen med Black Hawk helikopter och andra enheter trots att detta är polisens uppgifter, indikerar också att mordet på Lisa Holm hänger ihop med hennes pappa. Polisen hade ju inte bett om militärens hjälp.

Länken bakom journalister går till två korta filmer från Aftonbladet som gjordes av Johan Stambro. Han har också mörklagt M/S Estonia fallet.

I intervjun vittnar Conny om polska bilar som misstänks varit delaktiga i mordet på Lisa. Detta spår har förtryckts av mäktiga mörka krafter. Och, strax efter att jag anlände hos Conny igår, den 27 april 2019 vid ca. 17 tiden, så kom en gul helikopter och flög väldigt nära förbi Connys hus, liksom hotande. Helikoptern var närgången mot Connys hem idag igen. Den har aldrig visat sig där tidigare. Conny lyckades fota helikoptern (se i filmen) och det visar sig att innehavaren kommer från Polen. Leif GW skulle förmodligen avvisa detta sammanträffande som en slump.