Den gigantiska Rothschild-konspirationen bakom Federal Reserve

2013-12-21 00:00

källa

Den 23 dec 2013 är det precis 100 år sedan den amerikanska centralbanken skapades: Federal Reserve System (FED). Den är varken federal, statlig, eller har reserver. Fasaden är lögn för att dölja en sällan skådat konspiration på den här planeten. Bakom ligger banksterfamiljen Rothschild med sina vasaller (Rockefeller, J.P. Morgan) och marionetter (politiker).

Sedan Amschel Mayer Rothschild från Judengasse i Frankfurt började bygga sitt brottsliga banksterimperium i mitten på 1700-talet har världen kastats i de mest fruktansvärda lidanden sedan den stora syndafloden. Krig, inbördeskrig, två världskrig, stora ekonomiska kriser, massarbetslöshet, förslavning genom skuldbaserade pengar, kommunism, nationalsocialism, kriminell skolmedicin, kort allt elände människor drabbades av orsakades i slutändan av den hemliga Rothschilddiktaturen.

Filmen nedan är ärlig historieskrivning med fantastiska och sällsynta gamla bilder och filmsnuttar, som förklarar konspirationen bakom den värsta finansdraken som någonsin skapats: FED.

Se även på White TV: Rothschilds kontrollerar världsekonomin;

Rothschilderna tog penningmakten genom mord enligt löpande band principen;

Rothschild, sluta manipulera guldpriset!;

Rothschilds Mossad mördade J F Kennedy;

Kick the Fed;

G. Edward Griffin, "The Federal Reserve is a Private Banking Cartel;