Att vatten har medvetande indikerar att allt har det

2014-10-31 22:53

Källa: http://www.zengardner.com/water-consciousness-and-intent/

Att vatten har medvetande visade den japanske forskaren Dr. Masaru Emoto med sina världsberömda vattenkristallfoton, som filmen handlar om. Vatten ger ett intelligent svar på positiv eller negativ information. Filmen visar också att samma försök kan göras med ris och i princip samma resultat. Detta indikerar att allt i universum har en viss grad av medvetenhet, vilket bekräftar att GUD skapade universum med en bit av henne i alla. Denna gudomliga gnista förbinder oss alla.

Vattenförsöken visar att vattnet reagerar på våra tankar. Vi vet från mind control forskningen att tankar använder sig av skalärvågor. Skalärvågor är longitudinella vågor, precis som ljud. Därför reagerar vattnet även på ljud. Från andra försök, som tyvärr inte visas i filmen, vet vi att musik från Roling Stones eller rapp visar negativa resultat i vattnet, inga vackra kristaller. Detta bekräftar att sådan musik skadar själen, vilket är meningen och skälet att sådan negativ musik blir pushat att anses som populär, genom korrupta recensenter och media.

Sveriges Radio censerade Toivo Kurmets (Estlands mest kände tonsättare) musik, trots, eller bättre sagt just därför att den är mycket vacker och Filminstitutet bröt sitt kontrakt med Jüri Lina för att förbjuda visningen av hans musikfilm om Toivo Kurmet: i Melodiernas Förtrollning.

Kontentan är att allt lever i universum och kommunicerar med skalärvågor. Liv byggs med skalärvågor.

Dr. Masaru Emoto dog tyvär den 17 oktober 2014. En stor förlust för vetenskapen. Naturligtvis fick han inget Nobelpris.

Se även på White TV: Liv byggs med skalärvågor;

Vi lever i ett ljus/vibrations-universum;

Technical proof: Scalar Waves exist;

Defender First Device that Helps TI's;

Svarta hål förklaras enklast med skalärvågor och deras neutriner;

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.