Israel-Holodomor i Gaza och barnplågaren Ulf Kristersson hjälper till med pengastopp till UNRWA , IDF våldtar kvinnor och barn

2024-02-26 08:36

Tusentals Gaza-bor svälter ihjäl och Väst tiger och tillåter denna nya Holodomor:

 

Och på Nya Dagbladet:

Läkare utan gränser: ”Israel bombar oss”

".... israeliska styrkor har attackerat våra konvojer, fängslat vår personal och bulldozrat våra fordon, och sjukhus har bombats och utsatts för räder. Nu, för andra gången, har ett av våra skyddsrum träffats.

.... Israel sedan oktober månad har ”systematiskt utplånat” det hälso- och sjukvårdssystem som tagit årtionden att bygga upp."

och

FN-experter kräver oberoende utredning av israeliska krigsbrott

"Sju FN-experter kräver nu en oberoende utredning av anklagelser om israeliska övergrepp mot framför allt palestinska flickor och kvinnor. Anklagelserna mot IDF gäller bland annat sexuella övergrepp, våldtäkter och mord."

“Vi är särskilt oroade över uppgifter om att palestinska kvinnor och flickor som hålls fängslade också har utsatts för flera former av sexuella övergrepp, som att kläs av nakna och visiteras av manliga israeliska arméofficerare. Minst två kvinnliga palestinska fångar uppges ha våldtagits medan andra uppges ha hotats med våldtäkt och sexuellt våld“.

 

Se även på WTV:

UNRWA-chefen: Israel undanhöll bevis på 9 medarbetare, kickades ändå, Blod-Forssell (M) stryper Palestina pengar ändå!;

Johan Forssell (M) har Palestina-blod på sina händer, barnplågaren Ulf Kristersson också;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.