Naturligtvis har Israel IGEN attackerat sig själv i Jerusalem med deras Hamaz-marionetter! Israel torterar läkare och sjukhusfolk

2023-11-30 19:36

RT rapporterar nedan att Hamas har tagit på sig skulden för att ha mördat tre oskyldiga Israeler i Jerusalem. De två Hamas-terroristerna dödades av civila Israeler direkt. Terroristerna hade länge suttit i Israeliska fängelser vilket innebär att de är under svår mind control för att fjärrstyra dem till Israhells nytta: att få "legitimation" att fortsätta massmörda och tortera oskyldiga Palestinier för att driva bort dem helt och hållet, för olja och gas fyndigheterna i havet utanför Gaza.

Som vanligt i mind control aktioner så dödas gärningsmännen omedelbart så att de inte kan berätta om röster i huvudet och annat som indikerar att de blivit fjärrstyrda av Israel. RT ljuger tyvärr ständigt om detta och att Hamas är Israels kontrollerade opposition eftersom det är mest oseriösa judar som kontrollerar RT. Men trots detta är de mycket ärligare än Väst-media.

1.12.23 Omni:

FN fördömer återupptagna strider – skadade strömmar till överbelastade sjukhusen

"Att striderna mellan Israel och Hamas återupptagits sedan det tillfälliga eldupphöret löpt ut är ”katastrofalt”, säger FN:s människorättschef Volker Turk enligt AFP.

– Jag uppmanar alla parter, och stater med inflytande över dem, att omedelbart öka sina ansträngningar för att säkra en vapenvila – på humanitära och människorättsliga grunder."

 

och på Nordfront:

Dödliga räder på Västbanken under Gazas vapenstillestånd

 

Se även på WTV:

Världens mest kriminella regering, Israel, fortsätter mörda Palestinier trots vapenvila;

Israels/Netanyahus Final Solution/Endlösung för Palestina, samma Nazi-ideologi! Nya bevis Israel vit fosfor mot barn;;

Israel skjuter palestinska barn i sina könsorgan för att stoppa framtida barn och tortera maximalt! Israel misstänks även för pedofila övergrepp!;

Extremt många bevis hur och varför Israel skapade Hamas som kontrollerad opposition från Swiss Policy Research!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.