Israhell torterar fångarna i Gaza-Konzentrationslager värre än Hitler, bombar sjukhus och skolor, tar bort el och vatten

2023-10-11 12:39

Källa: ofria Fria Tider

Så illa som Israhell behandlar sina nästan två miljoner fångar i friluftkonzentrationslägret Gaza har inte ens Hitler behandlat judarna i sina Konzentrationslager!

Israel kontrollerar Hamas sedan 1988 har den extremt kriminelle Benjamin Netanyahu med hjälp av Mossad, världens mest kriminella organisation, iscensatt Hamas' fruktansvärda blodbad i Israel. Även om lögnen, att Iran skulle ligga bakom kriget mot Israel skulle stämma, så har Israel ingen rätt att bryta mot FN-, Haag- och andra konventioner för mänskliga rättigheter, genom att bomba barn med fosforbomber och över 20 000 civila hem, 50 skolor, 10 sjukhus och medicinska produkter. De har ingen rätt att stänga av vatten och el. Befolkningen på Gaza består till ca hälften av barn då Israel tidigare sedan 1948 mördat så många vuxna Palestinier, som är de äkta semiterna där nere.

Israhell kontrolleras till 90% av khazarer från Ukraina-området som helt saknar etnisk eller geografisk anknytning till Palestina och de äkta semitiska judarna som för 2000 år sedan bodde där. Den palestinska ursprungsbefolkningen som nu bombas är ett semitiskt folk till skillnad mot de falska semiter som stulit deras bosättningar.

Extremt osmakligt hur barnplågaren Kristerssons regering bidrar till massmordet på barn och vuxna i Gaza genom att dra in bidrag och hylla Israel. Samma skamanklagelser gäller SD och deras YT-kanal Riks!

Att nästan alla med makt i Sverige inte informerar sig ordentligt och ställer sig på Israels sida i nusituationen bevisar återigen att främmande makts Mossad har hela Sverige i sina gripklor.

 

Från Kristoffer Hell:

Hade Israels ledning förkännedom?

"Enligt “The Times of Israel” hade den egyptiska underrättelsetjänsten sedan en tid faktiskt varnat Israel för att “någonting stort” är på gång, något som Tel Aviv verkar ha valt att ignorera – vilket väcker frågan om premiärminister Benjamin Netanyahu tillät Hamas slakt på tusentals israeler och judar för att få ett skäl att försätta Israel på krigsfot och söka en slutgiltig lösning på situationen i den ständiga oroshärden Gaza.

Uppgiften att Netanyahu hade förkännedom om den förestående attacken bekräftades i onsdags av den amerikanske kongressledamoten Michael McCaul:

“Vi vet att Egypten varnade israelerna tre dagar innan, att en sådan här händelse kunde inträffa. Jag vill inte gå in för mycket på hemligstämplad, men en varning gavs.”"

 

Om konfliktens framtid se här:

https://youtu.be/oDN-pGY8ySY?si=zyMj-pIG3suYZPwo

 

Se även på WTV:

Israel attackerar sig själv då Hamas är under Israels kontroll. Repto-Benjamin Netanyahu vill ha bort demos mot honom? Upd 10.10.;

 

Filmen (första) med Ron Paul som anklagar Israel ligga bakom Hamas har försvunnit från SwebbTube. Börjas det med YT-censur där också?

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.