Varför skjuter polisen inte skarpt på stenkastare och bilbrännare? Därför att Mossad våldtar polisen på löpande band för att förinta Sverige

2023-09-04 06:38

Källa: Inga gripna efter bränderna i Rosengård

 

https://youtu.be/_kgPsjQJizk?si=08p1p6-Jm_T-4vaQ

https://youtube.com/shorts/D7xPcHoySac?si=x7xtpolCkGnoUh8B

 

Gårdagens och nattens brottsliga våldsdåd av insmugglade muslimer/islamister i Malmö bevisar igen hur främmande makt, Mossad, har förstört den svenska polisen. I Skåne är polisen värst, det vet jag, Henning Witte, av egen erfarenhet från brottsliga polisattacker mot mig efter att jag som ombud för ca 1000 Estonia-anhöriga 1998 dristade mig att avslöja sprängladdningar och sprängskador på Estonias skrov.

Varför skjuter polisen inte skarpt mot stenkastande och bilbrännande brottslingar? Hur enkelt som helst!

Och varför har sådana kriminella element inte återvandrats för länge sedan?

Svaret är att Mossad, de Vita Drakoreptiliernas direkta maktarm på jorden (Israel är bara en falsk flagga), har med flit krossat den svenska polisen och rättsväsendet sedan Palmemordet, vilket har utlöst Estonia-massmordet.

Det är Mossad som installerade den extremt oduglige Anders Thornberg först som Skräpochef och sedan som Rikspolischef, som inte får sparkas ens efter att han drev Sveriges bästa polis, Mats Löfving, in i döden

Update 5.9.23 från Samnytt:

"Men trots det grova våldet på gatorna har Polismyndigheten inte gripit en enda person. Nu berättar Malmöpolisen om sin taktik att inte konfrontera de ilskna muslimerna på gatorna utan istället lägga fokus på att mejla föräldrar.

Det är i en intervju med statstelevisionen som Petra Stenkula, polisområdeschef i Malmö, berättar att det inte var fråga om en ”isolerad händelse” i Rosengård utan att det faktiskt fanns ett samband mellan det och irakierna Salwan Momikas och Salwan Najems koranbränning på Värnhemstorget.    ....

Hon framför att polisen inledningsvis försökte att gripa de muslimska våldsverkarna men att det inte var möjligt. I motsats till Polismyndighetens kraftfulla ingripanden mot fotbollssupportrar runt om i landet är liknande hantering inte möjligt när det gäller ilskna muslimer. Detta eftersom att dessa personer kastar sten mot polisen.

Stenkula uppger att myndighetens taktik var att poliserna på platsen skulle hålla sig inne i sina förstärkta kravallfordon och titta på när stadsdelen sattes i lågor."

Betecknande nog heter fanskapet "Stenkula"!

Polisen är genom sin illegala passivitet skadeståndsskyldig till alla bilägarna som fick sina bilar förstörda!

 

Se även på WTV:

Bara maskingevär och återvandring mot de svarta islamisterna kan rädda Sverige!;

Mossad lät öva den insmugglade ISIS-armén för inbördeskriget 15/16.4.22 Det var bara början!;

Det går att stoppa terrorism, ta bort Mossad, MI6, CIA och deras knektar som Säpo;

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

I Sverige bestämmer Mossad vem som blir och förblir hög polischef;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.