Blod-Zelenskyj lade ut FN-förbjudna minor för att lämlästa så många barn och landsmän som möjligt!

2022-11-02 20:55

 

Newsvoice mobbas inte lika mycket som WTV. Därför kunde de länka till en RT-dokumentär på Odysee om hemska landminor som riktar sig mot civila för att slita dem i stycken utan att de nödvändigtvis dör:

"Innan ukrainska arméförband lämnade regionen försåtsminerades byggnader och efteråt spreds antipersonella minor ut med avsikten att skada så många rysktalande ukrainare som möjligt.

Övergreppet är förbjudet enligt FN:s Ottawa-fördrag sedan 1997. Ändå spred Ukraina antipersonellminor i parker, på gator, på skolor och utanför hem i Donbass. Invånare riskerar allvarliga skador och till och med dödsfall om de råkar trampa eller komma åt dem.

En “kronbladsmina” är en tryckaktiverad antipersonellmina

Den är liten och svår att se. Barn tror att de är leksaker. Dokumentären gör gällande att Ukraina kan ha spridit ut miljontals av dessa minor, medan Ukraina uppger att ska ha förstört dem.

Många civila som av misstag kommit i kontakt med landminorna har tagits in på sjukhus i Donbass. Föräldrar vägrar släppa ut sina barn för lek. Människor som trampar på en PMF-1-mina drabbas av trauma, förlorar foten och ofta delar av minst ett ben. Risken att förblöda är stor om inte hjälp kommer snabbt."

Blod-Zelenskyj verkar vara lika grym som Stalin!

 

Se även på WTV:

Blod-Zelenskyj gör som Stalin: mördar och rensar ut bland sina närmaste medarbetare och vänner;

Blod-Zelenskyj fortsätter att mörda landsmän med NATO-vapen som flyr Kupansk-området av rädsla för ukrainsk hämnd;

Är Volodymyr Zelenskyj och Richard Branson nedsmutsad av barnhandel, human trafficking, bl a i korrupta Ukraina?;

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.