Litauen och EU vill provocera fram WW3 med förbjuden blockade av Kaliningrad

2022-06-21 01:42

Ofria Fria Tider var först ut i Sverige med en extremt farlig nyhet:

 

Ryska krigshotet mot Litauen

 

"Publicerad 20 juni 2022 kl 11.56

UTRIKES. Ordföranden för det ryska parlamentets utskott för EU-relationer, Andrej Klimov, anklagar Nato för att begå "direkt aggression" mot Ryssland i Litauen. Detta tvingar nu Moskva att vidta "lämpliga självförsvarsåtgärder" med "ALLA medel" som står till dess förfogande, enligt toppolitikern.

Utspelet kommer efter att Nato-landet Litauen beslutat att stoppa transporten av varor som omfattas av sanktioner till den ryska exklaven Kaliningrad.    ....

Transporterna till Kaliningrad garanterades också när Litauen gick med i Nato 2004, enligt Klimov, som anklagar militäralliansen för att genom sitt medlemsland Litauen ha startat "en oacceptabel blockad" av en rysk region.

Om EU inte tvingar Litauen att följa avtalet har Ryssland fria händer att "lösa problemet" med "ALLA medel som står till vårt förfogande", skriver Andrej Klimov."

Av andra källor framgår att EU har gett Litauen sitt fulla stöd att provocera fram ett krig mellan Ryssland och Nato-landet Litauen. Detta i sin tur kan trigga fram det tredje världskriget som Reptilerna så gärna vill ha (då homo sapiens slavarna blivit för många för dem) och som är planerat sedan mitten av 1800-talet.

Det bästa inslaget skrev amerikanska Zero Hedge. Där framgår att den lilla korridoren mellan Ryssland och den ryska enklaven Kaliningrad (Königsberg som Sovjet stal från Tyskland 1945 med extremt många och vidriga våldtäkter) som går över Litauens mark ska blockeras för ca 50% av varorna som Ryssland transporterar där åt båda håll. Den en miljon starka befolkningen i Kaliningrad har redan börjat med sina hamsterköp!

Litauen och Ryssland skrev ett avtal för 30 år sedan att Litauen lägger sig inte i vad Ryssland transporterar där. Avtalet förnyades 2002 eftersom EU ställde det som villkor mot Litauen för att gå med i EU. 2004 upprepades samma ryskvänliga krav av NATO om Litauen ville bli medlem där.

Att Litauen och EU nu hävdar att de enbart vill hävda EU-sanktionerna mot Ryssland p g a Ukrainakriget är juridiskt nonsens, då transporterna handlar om en väg från Ryssland till Ryssland och inte från EU. Dessutom har denna oförskämda provokation inget som helst strategiskt värde i samband med Ukrainakriget! Inget alls!

Reptiloiderna har alltid byggt in geografiska retstickor för att sedan lättare kunna trigga igång krig. Därför organiserade den djupa staten så att Tyskland efter WW1 fick behålla Danzig men den sedan länge tyska marken runt omkring gav de orättmätigt till Polen. Hitler var därför tvungen att fixa en korridor genom Polen för att kunna försörja Danzig. Detta plus alla polska mord på biotyskar (Brommberger Blutsonntag) blev sedan starten till WW2.

Att lilla Taiwan finns har samma syfte, eller att Kuba förblev kommunistiskt är samma retsticka-kategori.

Det som också passar in i bilden är att fulmedia i Väst nästan helt tiger om denna enorma världskrigsfara!

Se bara ett foto jag tog på DN 03:46 svensk tid idag den 21.6.22:

 

Inte ett ord om det krigslystna Litauen som är under MI6-våld precis som de andra baltiska staterna också. Därför har de bl a fortfarande så mycket fattigdom här (jag skriver i Riga just nu).

Även övriga svensk alternativmedia teg om den stora krigsfaran och Litauen/EU skandalen! Inte ett ord på SwebbTV:s nyheter idag. Jeff Ahl (AfS) bör ersättas med någon bättre!

Gammelmedia i USA och Tyskland teg för det mesta också. Bild hade bara små notiser med en totalt vilseledande rubrik under nyhetstickern som inte kan inbäddas och försvinner fort. Tysklands mediebevakning var dock bättre än den svenska även om de flesta ställde sig på Litauens sida. De är alla under Reptokontroll med verktyg som mind control, utpressning eller extremt höga löner. Funkar bra .....

SR:

https://sverigesradio.se/artikel/litauen-forbereder-for-att-ryssland-kan-stanga-av-elnatet

Läs även: BREAKING:

Did Lithuania Light the Fuse on World War III?

 

https://youtu.be/ld9BD--FnZw

 

https://youtu.be/j4KD0ZGHEQc

 

Om Königsbergs historia:

https://youtu.be/b2f9Zf-MDtU


Och från minut ca 27:

https://youtu.be/q28Qkol1Sy8


Intervju Håkan Bergmark och Henning Witte

https://youtu.be/QsLyjNxqmkw

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.