Mordförsök på targeted Individual Magnus Olsson när homeopatiskt guldskydd tog slut

Friday, 01 November 2013 12:39

Det har visat sig efter ett tips till White TV:s Henning Witte att homeopatiskt guld, aurum metallicum, hjälper mot mind control, tankekontroll. I vanliga fall används det mot starka depressioner och självmordsbenägenhet, vilka ofta utlöses av hjärnkontroll, utan att läkarna känner till det. Det optimala skyddet ger kombinationen av aurum metallicum D30 och C100. Tyvärr tillverkas C-potenserna just nu inte längre i Sverige, så man måste hålla tillgodo med D200. Bäst är att ta in småkulorna i kombination på morgonen och på kvällen. Detta är ingen medicinsk rådgivning utan tips om skydd mot kriminell teknologi. Offer för tankekontroll, targeted individuals, är nämligen inte sjuka, vilket många obildade psykiatriker tror.

källa: http://www.preisvergleich.eu/suche154942.html

Det avgörande med homeopati är att den inte arbetar kemiskt utan fysikaliskt. Den arbetar inte med molekyler utan med vågor, eftersom hela vårt universum är ett stort hologram uppbyggt av vågor, närmare bestämt skalärvågor. I den förtryckta fysiken kommer string-teorin närmast sanningen.

Att homeopatin arbetar med vågor betyder att den använder sig av resonanslagen. Kroppen är så intelligent, att den träder enbart i resonans med de vågor den behöver (bortsett från överstyrning med mind control teknologi). På så sett har homeopatiska medel sällan biverkningar och man kan inte ta för mycket. Själva vågeffekten åstadkoms med interferens. Om vågorna förstärker varandra kallas det för konstruktiv interferens och motsatsen, när de mer eller minde upphäver varandra, är destruktiv interferens.

Dumma läkare påstår att homeopati inte fungerar och är hokus pokus, därför att man inte kan bevisa kemiska reaktioner efter intag av homeopatiska läkemedel. Att medicin kan åstadkomma fysikaliska reaktioner enligt läran om vågor, tänker de inte på. Och de få som känner till det förföljs av journalister, Läkemedelsverket och Socialstyrelsen.

Targeted individual, ti, Magnus Olsson har gjort mycket positiva erfarenheter med aurum metallicum kombinationen D30 och C100 som Henning Witte tog med från Tyskland. När guldet tog slut och enbart D30 var kvar slog mördarna till omkring kl. 02.00 den 30 oktober 2013. Magnus vaknade i panik då han inte kunde andas under en plågsam lång tid. Han blev blå i ansiktet och höll på att dö. En sådan attack hade han aldrig varit utsatt för tidigare och han har inga som helst sjukdomar eller anomalier som kunde förklara denna plötsliga kvävning.

Misstanken riktar sig mot ledande figurer inom The Human Brain Project, som fåt över 10 miljarder kr i EU-pengar för sin forskning. Projektet sköts av Karolinska Institutet som är i personalunion med FOI, det svenska DARPA. Intressant att man slår till under den korta tiden när Magnus har försvagat guldskydd.

I intervjun med den kände Yale-juristen Alfred Lambremont Webre berättar Magnus Olsson också om sitt arbete som direktor för EUCACH och de senaste rön inom tankekontroll, som han lyckats ta fram ur mörkret.

Se även White TV:s sucée intervjuer med Magnus Olsson: New assassination attempt on targeted individual M Olsson, while his gold protection was weak;

Mind Controlled TI Magnus Olsson; Defender First Device that Helps TI's; och Magnus intervju med Daniel Estulin på Russia Today;