Havana Syndrome mörkläggs av CIA då de själva torterar med mind control strålningsvapen

Friday, 21 January 2022 11:47

Källa

Med Havanna syndrom menas attacker mot USA:s ambassadpersonal på Kuba som rapporterades först 2016 i form av huvudvärk, tryck på huvudet, oförklarliga smärtor i andra delar av kroppen, illamående, trötthet, ångest, minnesförlust och konstiga ljud i huvudet.

Fenomenet är inte nytt. USA:s ambassadpersonal i Moskva klagade redan på 1970-talet över samma svårförklarliga fenomen. På den tiden var Ryssland ledande i mind control teknologin. Den kallas av lekmän litet felaktigt för pulserande mikrovågor eller akustiska vågor. Det handlar dock om de hemlighållna skalärvågorna, som är longitudinella vågor, dock inte med ljudets hastighet utan snabbare än ljuset, vilket enligt lögnaren Einstein inte få förekomma i naturen.

Men därefter tog NSA och CIA i med hårdhandskar för att dra jämn med den hemliga skalärvapen teknologin. Därför ertappades CIA nyligen i januari 2022 med att mörklägga ämnet, då de själva missbrukar sina hemliga mind control skalärvapen, se filmen nedan. CIA ljuger och säger att det inte är främmande makt eller hemliga strålningsvapen som vållar dessa lömska attacker.

FN:s språkrör mot tortyr, Prof. Nils Melzer, kallar denna form av grov misshandel för cybertorture.

 

Se även på WTV:

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;

 

https://youtu.be/OZ9900lRvvY

 

https://youtu.be/ZBsIsLRHCEw