Leif GW Persson och SVT förstärker sin dåliga mind control karma

Wednesday, 17 February 2016 22:39

I gårdagens Veckans  Brott tog Leif GW Persson upp Ida fallet igen och hänvisade även till mordet på Anna Lindh, då Mijailo Mijailovic hörde röster i huvudet som skulle ha styrt honom att mörda den svenska utrikesministern.

Naturligtvis förtiger Leif GW Persson och Camilla Kvartoft på SVT igen möjligheten att 19-åringen i Ida fallet och Mijailo Mijailovic skulle kunna ha fallit offer för den lömska mind control teknologin. I fallet med Mijailo Mijailovic är mind control experterna eniga om det. I fallet Ida är det uppenbart att den åtalade fallit offer för tankekontroll.

Leif GW Persson och SVT har ofta fått meddelanden från White TV om mind control som en tredje möjlighet att förklara ett brott. Men de varken svarar eller tar till sig informationen på allvar. Med detta gör de sig medskyldiga till alla framtida mind control brott i Sverige, då de har en så mäktig position i Sverige att deras varningar skulle leda till att brottslingarna bakom mind control teknologin kunde stoppas. Dessa sitter inom KI, FOI och underrättelsetjänsterna.

Leif GW Persson misstänks sedan länge att vara insyltat i den svenska mind control härvan eftersom han bodde i Knutby fram tills de hemska mind control morden där hände.

Han kunde ju åtminstone vara tyst med sina felaktiga brottsanalyser för att långsamt förbättra sin dåliga karma, men icke sa Nicke.

källa: http://jameslico.com/political-targeted-individual/

 

Det sker nästan ett mind control mord varje månad i Sverige.

Igår fick jag läsa:

Kvinnan hörde röster i huvudet – berättar om tortyrplanerna

Den mordmisstänkta kvinnan berättade i tingsrätten om rösterna i huvudet och hur hon hade planerat att tortera och döda 43-åringen. Samtidigt säger hon att hon aldrig satte mordplanerna i verket. Något som åklagaren betvivlar.   ....

Kvinnan berättar inför rätten att hon länge har mått dåligt och att hon flera gånger har tänkt ta sitt liv. Hon berättar också att hon i många år har hört röster i sitt huvud. Den ena rösten från en tjej, den andra från en kille. De brukar dividera med henne om vad hon ska göra i olika situationer." rapporterar LT från Östersund.

Detta är en typisk situation för ett mind control offer, ett ti (targeted individual). Jag får dagligen minst ett telefonsamtal eller post från hela världen av förtvivlade människor som klagar över röster i huvudet och hur de styr dem att göra hemska saker. Dessa stackars försökskaniner kontaktar mig, då jag är en av få som tar dem på allvar och dessutom utvecklat metoder att skydda sig mot sådana tekniska attacker.

Men särskilt i Sverige predikar och varnar jag och EUCACH med över 700 ti's som medlemmar för döva öron, då en hemsk mörkläggningsmaffia har etablerat sig med Leif GW Persson, journalisthoror och psykiatrin i spetsen. Så länge denna maffia inte avslöjas kommer vi ha fortsatta mind control mord varje månad i Sverige!

Ännu så länge kan maffian gömma sig bakom oseriösa massmedia, men White TV har redan idag ca. 1,5 miljoner sidvisningar per månad, tendens stigande. Det kommer snart den dagen då White TV och andra alternativa media kommer att ha fler tittare än lögn-SVT & Co. Då kommer alla dessa mörka figurer ställas till svars och Leif GW Persson kommer att leva då fortfarande! Det är därför han plågas av så stora ångest attacker så ofta.

Om mörkläggningsmaffian inte skulle ha tystat ner mind control som en möjlig mordorsak skulle Ida och alla de andra oskyldigt mördade kunna leva idag.

Ett litet axplock med mind control bevis på White TV:

Aftonbladet medskyldig till mordet på Ida, 21, 19-åringen oskyldig;

Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

Leif GW Persson belastar sig själv i mind control härvan;

Siar Leif GW Persson om den politiska framtiden med mind control?

Leif GW Persson har varit rätta virket för djävulen;

Hommage à Dr. Rauni Kilde on 1st International Day against Mind Control;

Dr. John Hall Who are the Targeted Individuals? Mind Control Conference 2015;

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;