47-årige direktören från Bålsta som åtalas för mord på sin nioåriga dotter var under mind control

Monday, 14 September 2015 21:16

Igen ett obegripligt mord med klara bevis för mind control och naturligtvis måste Leif GW Persson ge sin kommentar, att 47-äringen är psykiskt sjuk, vilket är helt fel. Beviset för mind control nämns på Expressen idag:

"Det framkommer i åklagaren Liselott Herschends stämningsansökan till Uppsala tingsrätt:
– Han säger i förhör att han vid tidpunkten mådde psykiskt dåligt, att han har haft vanföreställningar och hört röster från Gud som säger att han ska döda henne för att hon ska få evigt liv." (
fet genom White TV)

AB skriver dessutom: "Samma dag som mannen misstänks ha huggit ihjäl sin dotter och misshandlat flickans mamma och syskon sökte han enligt åklagaren hjälp, både för sitt psykiska mående och för sitt beroende av det narkotikaklassade läkemedlet Stilnoct.
En del av åklagarens bevisning är en filmsekvens som spelats in med en mobiltelefon av flickans mamma.
– Hon har filmat mannen den här dagen på eftermiddagen när han står ute och skriker på altanen. Det är en film som jag förstår att hon har gjort för att kunna visa hur dåligt han mådde, för att kunna få hjälp, säger Liselotte Herschend.
"

Det är hemskt hur ansvarslöst åklagarna, polisen och psykiatrin slarvar med sina utredningar. Mind control teknologin är över 60 år gammal och det har publicerats mycket om det, men ändå utreds denna möjlighet aldrig.

källa

Jag känner många mind control offer som kontaktat mig och klagat över röster i huvudet som uppges komma från Gud eller Jesus och att de skall mörda en viss person. För det mesta lyckas de att stå emot ordern, men den 47 årige it-direktören misslyckades. De har ofta andra mind control symtom som gang stalking, konstiga inbrott i bostaden, intelligent kommunikation mellan rösten i huvudet och dem själva, bilder eller filmer visas upp inne i deras huvud eller en känsla att en främmande vill tränga på sig deras tankar eller minnen och ta över.

Psykiatrin är med i den stora mind control konspirationen och har i efterhand definierat samtliga mind control symtom som psykiska sjukdomar utan en vetenskaplig analys.

White TV blir just nu överöst med hjälprop av mind control offer från hela världen! Efter Ryssland och USA är Sverige ledande i utvecklingen av mind control teknologin som göms bakom så dyra och dystra fasader som The Human Brain Project, där Sverige kammat hem det största EU-bidraget genom tiderna.

I Sverige är det KI, FOI (personalunion) och säkerhetstjänsterna som ligger bakom mind control och därmed alla mord som klassas som vansinnesdåd eller där folk hör styrande röster i huvudet.

Mer mind control forskning på White TV:

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;

19 åringens mord på Ida Johansson, 21, stinker mind control långa vägar;

Jonas Runnemark, militären som dödade sin familj i Lund, helt oskyldigt offer för mind control:

Leif GW Persson belastar sig själv i mind control härvan;

Siar Leif GW Persson om den politiska framtiden med mind control?;

Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control;

Anna Lindhs mördare styrdes också av röster;