Klockrena bevis, att USA, England och Saudi Arabien bakom syriska massakrer (Hula)

Monday, 21 January 2013 15:50

Titta på denna lysande och professionella film om hur svinaktigt USA, England och Saudi Arabien ligger bakom massakrer och "oppositionen" i Syrien.

Titta även på Kristoffer Hells sida, där han har en mycket intressant inspelning av korta föredrag arrangerat av SYRIENSOLIDARITET och FIB. Deras närmaste aktiviteter:

"Tisdagen den 22 januari kl 0830. Flygbladsutdelning utanför ingången till Zinkensdamms tunnelbanestation. Tanken är att de som är på väg till Globala gymnasiet skall få flygblad. Eleverna börjar 0850.

Onsdagen den 23 januari kl 1700. Onsdagsmötet är flyttat till 1700 på Kafferepet på Klarabegsgatan 35. Om nästan alla vill så går vi till TV-huset på Oxenstiernas gata med banderollen ”Media ljuger om Syrien” och delar flygblad på vägen.

Fredagen den 15 mars kl 1800. Fest för Syrien. Lokal bokad. Lokalen rymmer ca 70 personer. Arbete med detta pågår men tanken är att det skall vara en social aktivitet som kan dra in pengar för att trycka upp mer flygblad och snygga färgaffischer etc. Avsikten är inte att gå ut brett om tid och plats till alla utan att vi bjuder in de som vi känner och försöker ordna något kulturellt och politiskt inslag. Har du några förslag på hur vi kan göra detta till en bra aktivitet?

Med vänliga hälsningar

Erik Jonsson för Syriensolidaritet"

Från SYRIENSOLIDARITET.SE

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn,

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

 

You must be logged in to comment.