Hitler flyttade till Argentina för 72 år sedan med fru och hund

Friday, 14 July 2017 21:28

Under juli 1945 kom Hitlers hemliga och supermoderna ubåt fram till den södra kusten i Argentina. Först en ubåt med hans stab och tjänstefolk och sedan båten med honom själv, Eva Braun och schäfern Blondi. Därefter tågade de genom otillgänglig terräng till en tysk jättefarm, där alla bosatte sig som fria medborgare i Argentina.

Det hela skedde med USA:s och Englands goda minne. Detta mörkläggs än idag med all kraft. White TV:s talrika inslag om Hitler i Argentina går inte att hitta på Google med sökord Hitler Argentina. White TV var 2011 först i Sverige att rapportera om de tunga bevis att Hitler hade flyttat till Argentina i Juli 1945.

Som tack för straffriheten och asyl för alla höga nazister i vilket land de än önskade, fick USA Hitlers atombomber (som sedan kastades på Japan) och England fick all stulen konst, pengar och guld (även det från koncentrationslägren) från Martin Bormann, som England slussade ur Berlin den 1 maj 1945 i operation James Bond under ledning av MI6 agenten Ian Fleming. Bormann fick sedan bosätta sig i England som fri man.

Alla höjdare kände till detta, även de judiska. Att Israels ledning och Mossad tigit under alla dessa år om en av världens största skandaler visar tydligt, att det inte handlar om en judisk världskonspiration. Det är helt andra krafter som har organiserat och mörklagt detta under 72 år trots alla bevis som nu lyckats sippra fram.

källa; Abel Basti är den store journalisten, som tagit fram de bästa och ofta första bevis att Hitler överlevde WW2 i Argentina, vilket är känt för alla där borta

Gerrard Williams kommer dock tyvärr inte med hela sanningen. Han skickas in av den brittiska underrättelsetjänsten för att rädda vad som räddas kan, efter att andra, seriösa, forskare grävt fram nyckelbevisen. En sådan är den argentinske journalisten Abel Basti, som förtigs helt av Williams, som kom jätte sent på banan långt efter Bastis bevissamling och Nick Bellantonis sensationella DNA-bevis, att "Hitlers" skalle, som ryssarna hade, härstammade från en kvinna under 40 år. Blodet på soffan stämde inte heller överens med Hitlers eller Eva Brauns.

Se en närmare analys av Gerrard Williams' mycket selektiva forskning här:

Brittiska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina;

White TV, som har forskat mycket i frågan Hitler i Argentina efter 1945, anser att det inte är entydigt utrett när och var Adolf Hitler dog, men att det är säkert inte före 1962.

Mer om ämnet på WTV:

DN:s Nathan Shachar hjälper nazister genom smutskastning av Abel Basti;

Nyligen frisläppta FBI-dokument bekräftar Hitlers asyl i Argentina;

F D Roosevelt mördades för 70 år sedan då han vägrade Hitler låta fly;

Två nya böcker med nya bevis att Hitler gömde sig i Argentina efter 1945;

Hitlers flykt till Argentina bekräftas av nya fakta;

Brittiska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina;

Film med nya bevis att Hitler flydde och överlevde i Argentina;

Hitler överlevde troligen i Argentina;

Tunga argument att Hitler flydde;

Hitler hade redan atombomber;