Tesla uppfann Fri Energi Teknologi redan för över 100 år sedan

Saturday, 14 July 2012 12:40

Redan för över 100 år sedan fanns teknologi tillgängligt, vilket skulle gjort det möjligt att producera kostnadsfri el-energi, och för oss att slippa mötas av en elräkning i varje månad. Men det dolda etablissemanget konspirerar mot oss, för att kunna sälja dyr olja och el till oss som en del i en kosmisk konspiration mot människor sedan lång tid tillbaka.

Det finns en professor i Tyskland som har återupptäckt Tesla och vidareutvecklat honom: Prof. Konstantin Meyl, vår tids Tesla. White TV har visat tre banbrytande intervjuer med honom, den första med en överblick över Meyls och därmed Teslas forskning, den andra ang. hur vår kropp använder sig av hemlighållen teknologi (magnetiska skalärvågor) och den tredje över tillgång till obegränsat fri energi från kosmos: infångandet av neutrinos (enligt Wilhelm Reich Orgon-energi), som finns överallt.

Filmen nedan tematiserar också HAARP och att Tesla uppfann vädermaskiner, så vi behöver inte ha det här skitvädret sommaren 2012. Vi skulle kunna ändra vädret i ett vips. Sverige har ett betydande samarbete i vädervapnet HAARP, men jag förmodar att det är den svenska säkerhetspolisens (SKRÄPO:s) undfallenhet för USA, som gör att vi måste lida under en så dålig sommar.

OBS! Den sista filmen lägger äntligen fram bevis för att fri energi existerar.

Prof. Meyl: Free Neutrino Energy in the whole Universe from Henning Witte on Vimeo.