England mördade 1918 en miljon tyskar genom hungersnöd

Monday, 12 November 2018 20:05

Min far, farbror, farfar och farmor svalt i Tyskland efter första världskriget, eftersom England blockerade livsmedelstransporterna till Tyskland just med avsikten att mörda så många civila tyskar som möjligt. Det var också England och USA som spred den spanska sjukan i slutet av WW1 ( Geheimakte Gestapo-Müller av Gregory Douglas Band II sidorna 143 - 145), just för att mörda så många homo sapiens som möjligt. Ingen har ställt England till svars för sina vidriga brott mot mänskligheten. Sedan hundratals år har England varit och är centrum för världens ondska. Varför?

Därför att reptiloiderna har sitt högkvarter där, i City of London sedan 1600-talet. Därför var Bank of England 1694 den första banken i Väst att lura och plundra folk med bluffpengar, fractional reserve banking. Reptilerna från den lägre fjärde dimensionen och deras hybrider (hög adel och rika bankirer) var bara tiotusentals och blev rädda att homo sapiens förökade sig så pass mycket. Därför vidtogs åtgärder att minska mänskligheten så fort som möjligt.

källa

Det var naturligtvis också England som startade WW1, och WW2. Syftet var att förinta Tyskland och Ryssland. Anders Romelsjö hittade en bra recension om en ärlig bok hur England triggade igång WW1. Dess författare Gerry Docherty intervjuas av James Corbett i den mycket sevärda tredje filmen nedan.

Liknande om Englands ondska på WTV:

England, inte Tyskland, skyldig till 1:a världskriget;

Englands kung Edward VII planerade 1:a världskriget;

Frimurare mördade tronföljaren Franz Ferdinand för 100 år sedan;

Lusitania var en falsk flagga operation för att få USA i WW1;

The City of London är en egen stat inom England;