NATO:s hemliga Stay Behind arméer är kanske vår räddning idag

Saturday, 14 May 2016 20:43

källa

Forskningen om Palmemordet har visat att NATO på 1950-talet byggde upp en hemlig armé i alla länder väster om järnridån, även i de neutrala länderna Finland, Sverige, Schweiz och Österrike. Den gemensamma beteckningen är Stay Behind, då dessa tuffa soldater skulle låta sig överrullas av Sovjet för att sedan kunna agera bekom fiendens linjer. I Italien heter Stay Behind grenen Gladio och i Sverige Arla Gryning.

NATO anlitade gärna militärer på högerkanten, då de visste hyr grymt Sovjetsystemet var, i motsats till vänsternissarna, som bara daltade med den kommunistiska ondskan. Ibland fick även äkta nazister uppdraget att säkra sina länder ifall katastrofen skulle bli ett faktum.

I vissa länder som Italien, Turkiet, Belgien eller Luxembourg (Jean Claude Juncker inblandad) missbrukades Stay Behind senare för terrordåd mot civila, i Tyskland enbart en gång på Oktoberfest 1980, där en av mina bästa vänner knappt undkom döden, då jag pluggade i München. Ansvarigt var Gundolf Köhler från Wehrsportgruppe Hoffmann.

I Sverige har Arla Gryning aldrig deltagit i terrordåd mot oskyldiga civila, men varit aktiv i att lotsa Palmes mördare in i landet och ut igen. På den tiden fanns många misstankar mot Olof Palme, vilket medför att medhjälp till mordet måste bedömas annorlunda än ett terrordåd. De trodde att göra en bra sak för Sverige.

Idag har Sverige och Tyskland stort behov av Arla Gryning och Wehrsportgruppe Hoffmanns efterföljare, då de bildar en motvikt till den insmugglade ISIS-armén. Förmodligen har deras vapendepåer inte förstörts ännu. Då Sveriges försvar har totalförstörts av främmande makt (Mossad) är Arla Gryning den enda motvikten tillsammans med de icke korrumperade delarna av svensk polis.

Ingen av dessa kämpar kunde ana, att de en dag skulle behöva strida mot islamister, som deras regeringar frivilligt släppt in och t.o.m. betalt för denna trojanska häst på skattebetalarnas bekostnad. Vilket landsförräderi i denna dekadenta värld.

EU:s Jean-Claude Juncker: "Jag knullar var, vem och när jag vill"

Nya bevis: NATO + deras Stay Behind tentakler är ett terroristnätverk;

Den andra filmen nedan har redan nästan 10 miljoner tittare!

Den 15 maj 2016 kom följande kommentar:

Sa stay behind och isis jihaddister kommer fran USAs CIA sa hur tanker du da, trodde vi hade genomskadat NWOs tes antites syntes??? Eller! Bade tjänar samma herre? Sen har vi problemet med kalla krigets logner som skapades av stay behind och medvetna logner om ryssland fran usas allierade. Du verkar ta dessa som fakta sa hur tänker du egentligen. Bekämpa isis med staybehind isis och tag cias logner om ryssland som fakta ??? Nej ska vi besegra isis jihaddister och deas vanner nazisterna sa far vi nog vanda oss till dom enda som bekampar dom i syrien och i ukraina. Men da far vi ju förstås reda ut fakta från propaganda.

 

White TV:s svar: Kritiken är fullt berättigad. Jag hoppas att det inom Arla Gryning finns många patrioter som har vaknad under tiden och vägrar lyda order från kriminella kretsar i USA när det gäller att skydda Sverige från ISIS-terrorister.

Idag finns knappast några nazister kvar hos Arla Gryning. Även där har skett ett vaknande.