Förintelsen av Tyskland

Wednesday, 27 May 2015 21:00

Ivan Björn har en mycket läsvard hemsida: Ivans Blogg. Ett av hans senaste inslag har titeln:

http://www.planet-wissen.de/politik_geschichte/preussen/geschichte_preussens/img/tempx2_geschipreu_flucht_g.jpgkälla: miljontals tyska flyktingar från de östra delarna av Tyskland 1945 - 48, den s.k. Treck

Hellstorm - The Real Genocide of Nazi Germany

"I slutet på filmen är det sagt att de som har gjort de största övergrepp i historien är de som har gått ur andra världskriget som vinnare och som har skrivit historien och propagerar ständigt mot Tyskland i alla filmer och historiska böcker. De verkliga förlorarna det tyska folket som blev våldtagen och lemlästad är de som får stå vid skampålen och dra det kortaste strået. Winston Churchill: Med dessa 5 eller fler miljoner tyskar behöver ni inte ha några bekymmer. Stalin kommer att ta hand om dem.


Författaren Hellstorm har skrivit en bok om vår närmaste historia som handlar om sviterna efter den andra världskriget. Denna bok har blivit även en film som ni kan se längds ner.


Boken handlar om den barbariska behandlingen av de oskyldiga civila tyska folket. Det är inte bara röda armén som våldtog, dödade och lemlästade 2 miljoner tyskar. De så kallade allierade betedde sig minst likadant. Tyska städer bombarderades med hemska olagliga vapen som spred skräck och död för att sedan jagas och plågas till döds.


Taktiken är den samma att tillfoga största möjliga skada och traumatisera på största möjliga sätt. I Tjeckien har mer är 200 000 tyskar dödats genom lemlästning, våldtäkter, och tortyr. Kvinnorna hängdes upp och deras barn dödades framför deras ögon. Människor i Tjeckien har roat sig med att plågsamt och långsamt ta död på sina offer.
herbert-smagon-Lebende Fackeln, Prag Wenzelsplatz am 20 Mai 1945

Vad tar vi för slutsats av detta? Även idag har de så kallade allierade under USA och NATO organisation startat otaliga krig, med olagliga bomber för att förstöra och tillfoga den största möjliga skadan. Det intressanta är att det är bara tyskar som fick be om ursäkt för många påhittade krigsbrott. De allierade använder sin propaganda, filmer och media för att utmåla hur Tyskland betedde sig mot människor. Falska bekännelser tvingades under tortyr fram under Nürnberg – rättegången. Den som tvivlar kan fråga sig i så fall varför har så många framstående Nazister fått fristad i USA t.ex."
läs mer på Ivans Blogg.
Bonnierpressen bedriver Hitlers Sippenhaft mot Drottningen;